Στέφανος Κασσελάκης: Η ανάρτηση για τον πόλεμο στο Ισραήλ μετά τον γάμο του

Στέφανος Κασσελάκης: Η ανάρτηση για τον πόλεμο στο Ισραήλ μετά τον γάμο του Facebook Twitter
Φωτ.: Eurokinissi
0

Ο Στέφανος Κασσελάκης ταξίδεψε στις ΗΠΑ για τον γάμο του με τον σύντροφο του Τάιλερ Μακμπέθ, στη Νέα Υόρκη. Λίγο μετά, έκανε ανάρτηση για τον πόλεμο στο Ισραήλ. 

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασελλάκης, έκανε ανάρτηση για την πολιτική του θέση σχετικά με τον πόλεμο Ισραήλ - Χαμάς με ένα τραγούδι του hip hop συγκροτήματος στο οποίο συμμετέχει και ο τραγουδιστής, Χρήστος Θηβαίος. 

«Η πολιτική κρατάει ισορροπίες. Η τέχνη ποτέ. Ανεπιφύλακτα με τον άμαχο που πάντα πεθαίνει, πάντα φοβάται, πάντα με το ένα μάτι ανοιχτό κοιμάται. Αυτό που μοιράζομαι μαζί σας είναι η πολιτική μου θέση για την τραγωδία που εκτυλίσσεται μπροστά στα μάτια μας. Και αυτά που σκέφτομαι και νιώθω αυτές τις μέρες», έγραψε σχετικά ο Στέφανος Κασσελάκης.

Υπενθυμίζεται, ότι εγκρίθηκε από την Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ, η πρόταση του προέδρου Στέφανου Κασσελάκη για τη διεξαγωγή του συνεδρίου του κόμματος στις 23-25 Φεβρουαρίου.

Στην ψηφοφορία η πρόταση του Στέφανου Κασσελάκη υπερψηφίστηκε από 20 μέλη, 10 μέλη ψήφισαν κατά και υπήρξαν και 8 λευκά, στο σύνολο των 42 μελών της Πολιτικής Γραμματείας.

Η πρόταση- ως εισήγηση πλέον της Πολιτικής Γραμματείας- θα τεθεί στην Κεντρική Επιτροπή του κόμματος καθώς σε προηγούμενη συνεδρίασή της, είχε αποφασίσει το συνέδριο του κόμματος να γίνει τον Νοέμβριο.

Πολιτική
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΛΙΝΑ ΜΕΝΔΩΝΗ ΧΑΡΗΣ ΔΟΥΚΑΣ ΒΑΣΙΛΙΣΣΗΣ ΟΛΓΑΣ

Πολιτική / Λίνα Μενδώνη για Βασιλίσσης Όλγας: «Ο Χάρης Δούκας δηλώνει υπερήφανος για ένα έργο που πολέμησε»

«O Χάρης Δούκας όχι απλώς αποδέχεται και θαυμάζει τον δρόμο, που ολοκληρώνει την ενοποίηση των αρχαιολογικών χώρων της Αθήνας, αλλά τον υιοθετεί ως δικό του, λησμονώντας ότι ο φορέας υλοποίησης του έργου, η Ανάπλαση Α.Ε., τελεί -από το 2024- υπό την εποπτεία πέντε Υπουργείων, ανάμεσα στα οποία και το Υπουργείο Πολιτισμού», δήλωσε η υπουργός
THE LIFO TEAM
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ ΟΜΙΛΙΑ

Πολιτική / Κυριάκος Μητσοτάκης από Μεσολόγγι: «Η κατανόηση αποτελεί χρέος μας καθώς η ιστορία είναι καθρέφτης»

«Όσο οδεύουμε πιο βαθιά σε έναν αβέβαιο 21ο αιώνα, τόσο περισσότερο η Έξοδος χρησιμεύει ως οδηγός προς το μέλλον», είπε ο πρωθυπουργός στο πλαίσιο των σημερινών εκδηλώσεων
THE LIFO TEAM