Η Vera Wang αποκάλυψε το μεγαλύτερο λάθος που κάνουν οι νύφες

Η Vera Wang αποκαλύπτει το μεγαλύτερο λάθος που κάνουν οι νύφες Facebook Twitter
Φωτ.: Instagram
0

Η Vera Wang είναι η πιο διάσημη σχεδιάστρια νυφικών στον κόσμο.

Ως ο «δημιουργικός εγκέφαλος» πίσω από τα νυφικά των Γκουέν Στεφάνι, Αριάνα Γκράντε, Τζέσικα Σίμσον, Βικτόρια Μπέκαμ και Κιμ Καρντάσιαν, η Vera Wang είναι γνωστή για τις μοναδικές δημιουργίες της.

Η σχεδιάστρια μόδας, μίλησε αποκλειστικά στο People για το τι πρέπει να προσέξεi μία νύφη και πώς να αποφύγει να αγοράσει το λάθος φόρεμα.

«Το μεγαλύτερο λάθος είναι να μην νιώθεις άνετα με το νυφικό», είπε η Vera Wang. «Και με αυτό, δεν εννοώ απλά να χωράει κάποια μέσα στο νυφικό. Το συναίσθημα είναι πολύ σημαντικό για μένα στα ρούχα, πιθανώς επειδή είμαι γυναίκα που σχεδιάζει για άλλες γυναίκες. Οι άντρες φέρνουν κάτι αφηρημένο αλλά νομίζω ότι οι γυναίκες σχεδιάστριες φέρνουν μια ορισμένη αίσθηση της πραγματικότητας και νομίζω ότι το να νιώθουν άνετα οι νύφες είναι πολύ σημαντικό. Όχι μόνο σωματικά, αλλά και ψυχολογικά».

Η Vega Wang συνέχισε δε, λέγοντας πως «δεν νομίζω ότι πρέπει να προσπαθήσεις να μεταμορφωθείς την ημέρα του γάμου σου. Πάντα έλεγα να είσαι αυτός που είσαι, είσαι άτομο, έχεις τη δική σου αίσθηση του στυλ. Και πάντα ενθαρρύνω τους ανθρώπους να το ακολουθούν πραγματικά, να ακούνε τη δική τους φωνή, και μερικές φορές δεν το κάνουν. Μπλέκεται η μητέρα τους, η αδερφή τους. Μου έχει συμβεί. Δεν μπορώ να αναφέρω ονόματα αλλά κάποιοι πραγματικά διάσημοι, μερικές φορές ακόμη και ο γαμπρός, είτε το πιστεύετε είτε όχι- μπλέκονται, μερικές φορές ακόμα και οι καλύτερες φίλες της νύφης».

Η σχεδιάστρια λέει στις νύφες πως «εσύ είσαι ο καλύτερος σύμβουλος του εαυτού σου», προσθέτοντας ότι θα πρέπει να λαμβάνουν υπόψιν τους την πλήρη εμφάνιση που θα έχουν την ημέρα του γάμου τους.

«Πιθανότατα θα έχετε ένα συγκεκριμένο μπουκέτο με λουλούδια. Κράτησα μια Βίβλο με λίγα λουλούδια στη δική μου περίπτωση. Αλλά συνήθως κουβαλάς κάτι που έχει νόημα στο χέρι σου, και νομίζω ότι αυτό βαραίνει ακόμη περισσότερο με το πέπλο, είτε καλύπτεσαι είτε όχι».

«Όταν ξεκίνησα, το πέπλο φοριόταν μόνο με έναν τρόπο», λέει η Vera Wang. «Ήταν κάπως η εποχή της Cher και όταν ξεκίνησα το νυφικό και έχοντας έρθει από τη Vogue, απλά πέταξα όλα αυτά τα πράγματα και ξεκίνησα από το μηδέν» είπε μεταξύ άλλων.

Για την Wang, η ολοκλήρωση μιας νυφικής εμφάνισης περιλαμβάνει πολλά διαφορετικά στοιχεία, μερικά από τα οποία μία νύφη μπορεί να μην τα σκέφτεται καν.

«Το να δω την εικόνα του γάμου συνολικά είναι αυτό που εύχομαι να μπορούσε να σκεφτεί κάθε νύφη», λέει, εξηγώντας ότι «επειδή συχνά έχουν έναν διοργανωτή πάρτι και έναν ανθοπώλη για τον γάμο, αυτά δεν συνδέονται ποτέ σχεδόν με το νυφικό. Αν δεν ξέρεις τι έχουν στο μυαλό τους για σένα- και μερικές φορές δεν μπορείς καν να τους ελέγξεις επειδή είσαι τόσο απασχολημένη- ούτε καν το σκέφτεσαι. Έτσι, ένα μπουκέτο λουλούδια μπορεί να αναδείξει ή να χαλάσει ένα φόρεμα».

»Νομίζω ότι όταν το φόρεμα είναι πιο περίτεχνο, μάλλον αυτό που κρατά μία νύφη θα πρέπει να είναι πιο μίνιμαλ. Αν το φόρεμα είναι πιο μίνιμαλ, μπορείς να αντέξεις κάτι πιο σύνθετο. Αλλά αυτά είναι τα πράγματα που νομίζω ότι ξεφεύγουν από τις νύφες όταν ψωνίζουν».

Με πληροφορίες του People

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Τραμπ διατάζει την επαναλειτουργία του Αλκατράζ: «Θα φυλακίζουμε τους πιο βίαιους εγκληματίες»

Διεθνή / Ο Τραμπ διατάζει την επαναλειτουργία του Αλκατράζ: «Θα φυλακίζουμε τους πιο βίαιους εγκληματίες»

Ο Ντόναλντ Τραμπ ανακοίνωσε την επαναλειτουργία της φυλακής του Αλκατράζ για «επικίνδυνους και υπότροπους εγκληματίες» – Σχέδιο που προκαλεί αντιδράσεις και πολιτικές ερμηνείες
LIFO NEWSROOM
Τραμπ: Δασμοί 100% σε ξένες ταινίες – «Το Χόλιγουντ πεθαίνει, απειλείται η εθνική μας ασφάλεια»

Διεθνή / Τραμπ: Δασμοί 100% σε ξένες ταινίες – «Το Χόλιγουντ πεθαίνει, απειλείται η εθνική μας ασφάλεια»

Ο Ντόναλντ Τραμπ ανακοίνωσε την επιβολή 100% δασμών σε ξένες ταινίες που προβάλλονται στις ΗΠΑ, χαρακτηρίζοντας τη μείωση της κινηματογραφικής παραγωγής στο Χόλιγουντ ζήτημα εθνικής ασφάλειας
LIFO NEWSROOM
Κλιμακώνεται η ένταση με τους Χούτι στην Υεμένη - Αεροπορικοί βομβαρδισμοί ΗΠΑ στη Σανάα

Διεθνή / Κλιμακώνεται η ένταση με τους Χούτι στην Υεμένη - Αεροπορικοί βομβαρδισμοί ΗΠΑ στη Σανάα

Νέοι αεροπορικοί βομβαρδισμοί από τις ΗΠΑ στη Σανάα τραυματίζουν 14 πολίτες - Οι Χούτι απαντούν με πυραυλική επίθεση στο Ισραήλ – Ραγδαία κλιμάκωση στη Μέση Ανατολή
LIFO NEWSROOM
ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ ΧΑΡΙ

Διεθνή / Πρίγκιπας Χάρι: Η αποξένωση από τη βασιλική οικογένεια και ο μονόλογος της συμφιλίωσης

Ο πρίγκιπας Χάρι, σε νέα συνέντευξή του, εκφράζει την επιθυμία του για συμφιλίωση με τη βασιλική οικογένεια, ωστόσο οι δηλώσεις του περιέχουν θυμό, αιχμές και επιθέσεις κατά του πατέρα του, του θεσμικού κατεστημένου και του δικαστικού σώματος
LIFO NEWSROOM