Νίκος Παππάς: Μίλησε για την ιστορία πίσω από το τατουάζ του με αφορμή «αποκρουστικά» σχόλια

Νίκος Παππάς: Εξήγησε το σχέδιο του τατουάζ του- Μετά τις «αποκρουστικές» ιστορίες Facebook Twitter
Φωτ.: EUROKINISSI
0

Ο Νίκος Παππάς αισθάνθηκε την ανάγκη να εξηγήσει το τατουάζ που έχει στο χέρι του, λόγω των σχολίων που διάβασε για αυτό. 

Το τατουάζ του Νίκου Παππά έγινε αντικείμενο σχολίων το τελευταίο χρονικό διάστημα, ίσως επειδή αυτό ήταν εμφανές το βράδυ των εκλογών του ΣΥΡΙΖΑ, όταν πανηγύριζε στην Κουμουνδούρου με τον Στέφανο Κασσελάκη την επικράτησή του

Στην ανάρτησή του, ο Νίκος Παππάς σημείωσε ότι διάβασε «αστείες αλλά και αποκρουστικές» ιστορίες για το τατουάζ του, στο οποίο δύο κορίτσια πηδούν στον αέρα, ενώ κρατιούνται η μία από την άλλη. Για αυτό, έδειξε τη φωτογραφία που αποτέλεσε την έμπνευση για το σχέδιο, στην οποία οι κόρες τους κάνουν ένα «χορευτικό». 

«Ιδού το τατουάζ. Ιδού και η έμπνευση. Οι δυο μου κόρες σε ένα δικό τους “χορευτικό” κατά τη διάρκεια μιας παλιότερης εκδρομής μας στην παραλία», έγραψε στην ανάρτησή του ο πρώην υπουργός. 

«Διάβασα αστείες αλλά, δυστυχώς, και αποκρουστικές ιστορίες για το τατουάζ αυτό. Κρατάω όσα “διαβάζω” εγώ, βλέποντάς το. Τα κορίτσια μου, τη σχέση μας, τη χαρά και τη δύναμη που μου δίνουν, τη στήριξη που έχουν και θα έχουν πάντα από τον μπαμπά τους», συμπλήρωσε ο Νίκος Παππάς. 

Πολιτική
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ανδρουλάκης για Τέμπη: Τη Δευτέρα κατατίθεται η πρόταση του ΠΑΣΟΚ για προανακριτική

Πολιτική / Ανδρουλάκης για Τέμπη: Τη Δευτέρα κατατίθεται η πρόταση του ΠΑΣΟΚ για προανακριτική

Κατηγόρησε την κυβέρνηση για συγκάλυψη, φέρνοντας ως παράδειγμα την καταψήφιση της πρότασης διερεύνησης υπουργικής ευθύνης στην υπόθεση της σύμβασης 717, παρά την αναφορά σχετικής δικογραφίας από την ευρωπαϊκή Δικαιοσύνη
LIFO NEWSROOM
«Η Ελλάδα πρέπει να φτιάξει τα τρένα, τελεία»

LiFO politics / «Η Ελλάδα πρέπει να φτιάξει τα τρένα, τελεία»

Η νέα εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Αλεξάνδρα Σδούκου συζητά με τη Βασιλική Σιούτη για τα θέματα της πολιτικής επικαιρότητας και εξηγεί γιατί «οι γυναίκες πολλές φορές χρειάζεται να καταβάλουν παραπάνω προσπάθεια για να αποδείξουν την αξία τους».
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Βασιλική Σιούτη για Τέμπη: «Υπάρχει πολλή προπαγάνδα και λίγη ενημέρωση»

Lifo Videos / Τέμπη: «Υπάρχει πολλή προπαγάνδα και λίγη ενημέρωση»

Από τα αναπάντητα ερωτήματα γύρω από την υπόθεση των Τεμπών, μέχρι τη στασιμότητα του ΠΑΣΟΚ και την παρουσία της Ζωής Κωνσταντοπούλου και του Στέφανου Κασσελάκη στην πολιτική σκηνή – Μια εφ’ όλης της ύλης συζήτηση του Γιάννη Πανταζόπουλου με την υπεύθυνη του πολιτικού ρεπορτάζ της LIFO Βασιλική Σιούτη.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
«Η Ελλάδα βιώνει πολιτικές συνθήκες που δεν έχει ξαναζήσει»

LiFO politics / Έχουμε τελικά αντιπολίτευση, ή όχι;

Ο δημοσιογράφος Χάρης Ιωάννου συζητά με τη Βασιλική Σιούτη για το αν τελικά έχουμε αντιπολίτευση, για την ιδιαίτερη πολιτική κατάσταση στην οποία βρίσκεται η χώρα, καθώς και για τις προκλήσεις του πολιτικού ρεπορτάζ.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Ο Μητσοτάκης παρέλαβε βραβείο για τις οικονομικές επιδόσεις της Ελλάδας

Πολιτική / Ο Μητσοτάκης παρέλαβε βραβείο για τις οικονομικές επιδόσεις της Ελλάδας

Ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε στις δυσκολίες που αντιμετώπισε η χώρα, υπογραμμίζοντας πως: «Ο ελληνικός λαός υπέμεινε σοβαρές δυσκολίες και έκανε θυσίες, όμως επέδειξε θάρρος, αγκάλιασε την αλλαγή και απέδειξε την ανθεκτικότητά του»
LIFO NEWSROOM
Μητσοτάκης για αξιολόγηση: Το δημόσιο πρέπει να υπηρετεί τους πολίτες και όχι τον εαυτό του

Πολιτική / Μητσοτάκης για αξιολόγηση: Το δημόσιο πρέπει να υπηρετεί τους πολίτες και όχι τον εαυτό του

Τι αναφερει ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην εβδομαδιαία ανασκόπησή του - Εθνική Στρατηγική για την Πρόληψη της Βίας και την Αντιμετώπιση της Παραβατικότητας Ανηλίκων
LIFO NEWSROOM