Ο Ράσελ Μπραντ, με βίντεο, διαψεύδει «πολύ σοβαρούς ισχυρισμούς» σε βάρος του

Ο Ράσελ Μπραντ, με βίντεο, διαψεύδει «πολύ σοβαρούς ισχυρισμούς» σε βάρος του Facebook Twitter
0

Ο Ράσελ Μπραντ διέψευσε κατηγορηματικά τους «πολύ σοβαρούς ισχυρισμούς» για την προσωπική ζωή του, σε ένα βίντεο που ανάρτησε στα social media. 

Στο βίντεο, ο Ράσελ Μπραντ δεν διευκρινίζει ποιοι είναι αυτοί οι «πολύ σοβαροί ισχυρισμοί» σε βάρος του, ενώ επιμένει πως όλες οι σχέσεις του «πάντα ήταν συναινετικές». Πληροφορίες του BBC αναφέρουν πως αρκετές γυναίκες έχουν κάνει σοβαρές καταγγελίες για τη συμπεριφορά του ηθοποιού, σε εκπομπή του Channel 4 αλλά και στους Sunday Times. Αυτά τα ρεπορτάζ αναμένεται να βγουν στον «αέρα» απόψε. 

Ο ηθοποιός αναφέρει στο βίντεο πως έλαβε email από ένα τηλεοπτικό δίκτυο και μια εφημερίδα «με εξαιρετικά εξωφρενικές επιθέσεις», εναντίον του και «πολύ σοβαρούς ισχυρισμούς» σε βάρος του, τους οποίους «διαψεύδει απολύτως». 

Σύμφωνα με τον Ράσελ Μπραντ, αυτοί οι σε βάρος του ισχυρισμοί σχετίζονται με την περίοδο στην οποία «όπως έχω γράψει εκτεταμένα στα βιβλία μου, ήμουν πάρα πολύ ασυγκράτητος». «Εκείνη την περίοδο της ακολασίας, οι σχέσεις που είχα ήταν πάντα απολύτως συναινετικές. Ήμουν πάντα ειλικρινής για αυτό τότε- σχεδόν υπερβολικά ειλικρινής- και είμαι ειλικρινής και τώρα», αναφέρει στο βίντεο. 

«Το να βλέπω αυτή την ειλικρίνεια να μετατρέπεται σε κάτι εγκληματικό- το οποίο διαψεύδω απολύτως- με κάνει να αναρωτιέμαι αν υπάρχει μια διαφορετική ατζέντα», σημειώνει στο βίντεο ο Ράσελ Μπραντ. 

Στο ίδιο βίντεο, κάνει λόγο για «συντονισμένες επιθέσεις» από ΜΜΕ σε άλλους και σημειώνει ότι έχει χαρακτηριστεί συνωμοσιολόγος, λόγω των απόψεών του. Στο παρελθόν, έχει ταχθεί υπέρ της «φυσικής ανοσίας» αντί των εμβολίων και έχει πει ότι είναι ανοιχτόμυαλος απέναντι στη θεωρία ότι η αμερικανική κυβέρνηση «έστησε» τις τρομοκρατικές επιθέσεις της 11ης Σεπτεμβρίου 2001.  

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η αμερικανική Nvidia πήρε το «πράσινο φως» για πωλήσεις τσιπ στην Κίνα

Διεθνή / Η αμερικανική Nvidia πήρε το «πράσινο φως» για πωλήσεις τσιπ στην Κίνα

Μετά τη συνάντηση με τον Τραμπ, ο διευθύνων σύμβουλος Jensen Huang κατάφερε να πείσει την κυβέρνηση των ΗΠΑ να επιτρέψει τις εξαγωγές του H20 - Πιέσεις από την Ουάσινγκτον και εμπορική εκεχειρία με το Πεκίνο στο παρασκήνιο
LIFO NEWSROOM
Γαλλία: Κατάργηση αργιών και «πάγωμα» δημοσίων δαπανών - Οι προτάσεις Μπαϊρού για να μειωθεί το έλλειμμα

Διεθνή / Σκληρά μέτρα στη Γαλλία: Καταργούνται αργίες και «παγώνουν» δημόσιες δαπάνες για να μειωθεί το έλλειμμα

Τι προβλέπει ο προϋπολογισμός του 2026, που παρουσίασε ο πρωθυπουργός, Φρανσουά Μπαϊρού - Έκανε λόγο για «χρέος που αυξάνεται 5.000 ευρώ το δευτερόλεπτο» και χαρακτήρισε την υπερχρέωση «κατάρα χωρίς διέξοδο»
LIFO NEWSROOM