87η ΔΕΘ: Το Σάββατο στις 20:00 η ομιλία Μητσοτάκη

Μητσοτακης: Facebook Twitter
Φωτ.: Αρχείου / Eurokinissi
0

Στις 20:00 το Σάββατο είναι προγραμματισμένη η ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη στη ΔΕΘ.

Η ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη θα λάβει χώρα στο Συνεδριακό Κέντρο «Ιωάννης Βελλίδης», στο πλαίσιο της 87ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης.

Την επόμενη ημέρα, στις 13:00, ο πρωθυπουργός θα παραχωρήσει την καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου στο Βελλίδειο.

Να σημειωθεί πως σήμερα στις 17:00 στην 87η ΔΕΘ είναι προγραμματισμένη συγκέντρωση διαμαρτυρίας από φωτογράφους και εικονολήπτες.

Σκοπός της διαμαρτυρίας των επαγγελματιών φωτογράφων και εικονοληπτών της Κεντρικής Μακεδονίας είναι να ανασταλεί η απόφαση, σύμφωνα με την οποία επιτρέπεται η φωτογράφιση των πολιτών στα αστυνομικά τμήματα, από αστυνομικούς, για την έκδοση των νέων ταυτοτήτων.

Υπενθυμίζεται πως για όσους επλήγησαν από την κακοκαιρία Daniel αλλά και από τις μεγάλες φωτιές στον Έβρο θα διατεθεί το 10% των εσόδων από τα εισιτήρια της 87ης ΔΕΘ, όπως ανακοίνωσε η ΔΕΘ-Helexpo.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της διοίκησης της ΔΕΘ-Helexpo, το 10% από το ποσό που θα συγκεντρωθεί από τα εισιτήρια της 87ης ΔΕΘ, με ελάχιστο ποσό τις 100.000 ευρώ, θα διατεθεί υπέρ των πληγέντων, ενώ σε αυτούς θα είναι αφιερωμένο και το πρόγραμμα των Music Events Live.

Πολιτική
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σφοδρή επίθεση Κεφαλογιάννη σε Πελετίδη για τις φωτιές: «Εγκληματικό να αμφισβητείς το 112»

Πολιτική / Επίθεση Κεφαλογιάννη σε Πελετίδη για τις φωτιές: «Εγκληματικό να αμφισβητείς το 112»

Επικεντρώθηκε ιδιαίτερα στη δήλωση του κ. Πελετίδη ότι κάποιοι πολίτες έσωσαν τα σπίτια τους επειδή δεν ακολούθησαν τις οδηγίες του 112, χαρακτηρίζοντάς την «εγκληματική και επικίνδυνη»
LIFO NEWSROOM
Πόσο έχουν αλλάξει οι ιστορικές σχέσεις της Ρωσίας με την Ελλάδα και την Τουρκία

Βασιλική Σιούτη / Πόσο έχουν αλλάξει οι ιστορικές σχέσεις της Ρωσίας με την Ελλάδα και την Τουρκία

Ο Θάνος Βερέμης, ιστορικός και πολιτικός επιστήμονας, μιλά στη Βασιλική Σιούτη για τις ελληνορωσικές σχέσεις από την Ελληνική Επανάσταση μέχρι σήμερα αλλά και για τις σχέσεις της Ρωσίας με την Τουρκία και τις μεγάλες δυνάμεις της Ευρώπης τον 19ο και τον 20ό αιώνα. Πόσο έχουν αλλάξει τα πράγματα;
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Κοινή δήλωση Ελλάδας, Γαλλίας, Βρετανίας, Δανίας και Σλοβενίας: «Το Ισραήλ να ανακαλέσει άμεσα την απόφαση για τη Γάζα»

Πολιτική / Κοινή δήλωση Ελλάδας, Γαλλίας, Βρετανίας, Δανίας και Σλοβενίας: «Το Ισραήλ να ανακαλέσει άμεσα την απόφαση για τη Γάζα»

Στη δήλωση αναφέρεται ότι το σχέδιο «κινδυνεύει να παραβιάσει το διεθνές ανθρωπιστικό δίκαιο» και ότι «θα θέσει σε κίνδυνο τις ζωές όλων των αμάχων στη Γάζα»
LIFO NEWSROOM
Λένα Σαμαρά: Η επίσημη ανακοίνωση της ΥΠΕ για τον θάνατό της

Πολιτική / Λένα Σαμαρά: Η επίσημη ανακοίνωση της ΥΠΕ για τον θάνατό της

«Κατά την διάρκεια της διερεύνησης των αιτιών της κατάστασης της, η ασθενής παρουσίασε ραγδαία επιδείνωση και παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού του νοσοκομείου η ασθενής κατέληξε» αναφέρει η ανακοίνωση
LIFO NEWSROOM
Γεωργιάδης για θάνατο Λένας Σαμαρά: Ο νευρολόγος του Σισμανόγλειου ζήτησε τη μεταφορά της στον Ευαγγελισμό

Πολιτική / Γεωργιάδης για θάνατο Λένας Σαμαρά: Ο νευρολόγος του Σισμανόγλειου ζήτησε τη μεταφορά της στον Ευαγγελισμό

« Δυστυχώς έπαθε ανακοπή μέσα στο Νοσοκομείο. Δεν είναι όλα πολιτική. Δείξτε επιτέλους λίγο σεβασμό» αναφέρει σε ανάρτησή του ο υπουργός υγείας
LIFO NEWSROOM