Πέθανε στα 14 της η influencer Lil Tay- Και ο αδελφός της

Πέθανε η 14χρονη Influencer Lil Tay και ο αδελφός της Facebook Twitter
Φωτ.: Instagram
0

Πέθανε στα 14 της χρόνια η διάσημη influencer και ράπερ, Lil Tay.

Τον θάνατο της influencer κοινοποίησε με δήλωσή της η οικογένειά της ανακοινώνοντας ότι πέθανε και ο αδελφός της.

«Με βαριά καρδιά μοιραζόμαστε τα σπαρακτικά νέα για τον ξαφνικό και τραγικό θάνατο της αγαπημένης μας Claire. Δεν έχουμε λόγια να εκφράσουμε την αφόρητη απώλεια και τον απερίγραπτο πόνο. Ήταν εντελώς απρόσμενο και προκάλεσε σε όλους μας σοκ».

Η υπόθεση του θανάτου της 14χρονης influencer είναι ακόμα πιο τραγική ωστόσο αφού νεκρός είναι και ο αδελφός της. Στην ανακοίνωσή της συνεχίζει η οικογένειά της πως «Ο θάνατος του αδερφού της προσθέτει ένα ακόμη πιο ασύλληπτο βάρος στη θλίψη μας. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου της απέραντης θλίψης, ζητάμε ευγενικά την ιδιωτικότητα καθώς θρηνούμε αυτή τη συντριπτική απώλεια. Οι συνθήκες γύρω από τον θάνατο της Claire και του αδερφού της ακόμα διερευνώνται».

Η δήλωση καταλήγει λέγοντας πως «Η Claire θα παραμείνει για πάντα στις καρδιές μας, η απουσία της αφήνει ένα αναντικατάστατο κενό που θα το νιώσουν όλοι όσοι τη γνώρισαν και την αγάπησαν».

Από τότε που επιβεβαιώθηκε η είδηση, οι θαυμαστές της Lil Tay - το πραγματικό όνομα Claire Hope - οι φανς της έχουν σπεύσει να εκφράσουν τα συλλυπητήριά τους στα social media.

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΓΑΖΑ ΓΕΝΝΗΣΕΙΣ ΜΕΙΩΣΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ

Διεθνή / «Αναπαραγωγική βία» στη Γάζα: Πτώση 41% στις γεννήσεις σε σχέση με το 2022, σύμφωνα με εκθέσεις

Οι συντάκτες υποστηρίζουν ότι η εικόνα που προκύπτει από τις γεννήσεις, τις αποβολές και την κατάρρευση της μαιευτικής φροντίδας καλύπτει τις προϋποθέσεις της Σύμβασης για τη Γενοκτονία
THE LIFO TEAM
Αργεντινή: Ένας νεκρός και τουλάχιστον 35 τραυματίες έπειτα από «μετεωρολογικό τσουνάμι»

Διεθνή / Αργεντινή: Ένας νεκρός και τουλάχιστον 35 τραυματίες έπειτα από «μετεωρολογικό τσουνάμι»

Ο επικεφαλής της Πολιτικής Προστασίας του Μπουένος Άιρες χαρακτήρισε το περιστατικό «απρόβλεπτο», σημειώνοντας ότι «δεν υπήρχαν μετεωρολογικές ή επιστημονικές μελέτες που να το είχαν προβλέψει»
THE LIFO TEAM