Πέθανε η δημοσιογράφος Κατερίνα Ιωακείμ

Πέθανε η δημοσιογράφος Κατερίνα Ιωακείμ Facebook Twitter
0

Πέθανε σήμερα η δημοσιογράφος Κατερίνα Ιωακείμ.

Την είδηση του θανάτου της έκανε γνωστή ο σύντροφος και συνάδελφος, Γιώργος Σκευοφύλακας, αναρτώντας ένα συγκινητικό μήνυμα.

«Σήμερα έφυγε το κορίτσι μου, το στήριγμά μου, η Κατερίνα μου. Τουλάχιστον εκεί θα βρεις τη Γεωργία, τον Βαγγελάκη και την Κατερινούλα. Καλό ταξίδι κορίτσι μου. Ευχαριστώ όλους για την συμπαράσταση. Το τελευταίο αντίο θα το πούμε την Τρίτη 8 του μήνα στον Λογγό-Φθιώτιδας.(το χωριό της που λάτρεψε) στις 11:00 το πρωί.» έγραψε για τον θάνατο της Κατερίνας Ιωακείμ.

Το βιογραφικό της Κατερίνας Ιωακείμ

Η δημοσιογράφος Κατερίνα Ιωακείμ υπηρέτησε για περισσότερα από 20 χρόνια την ελληνική δημοσιογραφία στον έντυπο και ηλεκτρονικό Τύπο, σε τηλεοπτικούς σταθμούς και σε ψηφιακές πλατφόρμες. Είχε εργαστεί στο παρελθόν στα κανάλια Novasports, στην ΕΡΤ αλλά και σε περιοδικά όπως τα Downtown, OK!, Γυναίκα, ET Weekly και το People ενώ διετέλεσε διευθύντρια σύνταξης στο Queen.gr.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΛΙΜΑΝΑΚΙΑ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ ΔΥΤΗΣ ΝΕΚΡΟΣ ΚΑΜΕΡΑ

Ελλάδα / Πώς συνέβη η τραγωδία στα Λιμανάκια Βουλιαγμένης: Στο «Πηγάδι του Διαβόλου» εντοπίστηκε ο δύτης

Κάμερα κατέγραψε τις τελευταίες του στιγμές - Η σορός του 34χρονου έχει εγκλωβιστεί στο σημείο και έχει σχεδιαστεί νέα επιχείρηση για την ανάσυρση, πιθανόν το ερχόμενο Σάββατο
THE LIFO TEAM