Συνελήφθη κι άλλος ρέκορντμαν της απάτης

Συνελήφθη κι άλλος ρέκορντμαν της απάτης Facebook Twitter
0

Κι άλλος που έπαιρνε παρανόμως επιδόματα συνελήφθη σήμερα, μετά τη χθεσινή σύλληψη του πρώην αστυνομικού με τα 19 κατά φαντασίαν παιδιά. Πρόκειται για φερόμενο ως ασφαλισμένο του ΙΚΑ, ο οποίος προσήλθε να εισπράξει το… 28ο επίδομα τοκετού, και πάλι από το υποκατάστημα του ΟΑΕΔ στη Νίκαια, όπως και ο πολύτεκνος.

Ο πατέρας με τους 28 τοκετούς κατέθετε στις υπηρεσίες του ιδρύματος πλαστές βεβαιώσεις εργοδότη ότι ήταν άνεργος και σύμφωνα με αυτές εδικαιούτο επίδομα ανεργίας. Με αυτές τις βεβαιώσεις έπαιρνε και ασφαλιστική ικανότητα, με την οποία εισέπραττε βοηθήματα τοκετού, με πλαστές ληξιαρχικές πράξεις γέννησης.

Οι υπηρεσίες του ΙΚΑ διαπίστωσαν την πλαστότητα των δικαιολογητικών και ειδοποίησαν όλες τις εμπλεκόμενες υπηρεσίες με αποτέλεσμα τη σύλληψη του.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κυριάκος Μητσοτάκης: «Η διεθνής κοινότητα δεν μπορεί να αδιαφορεί απέναντι σε αυταρχικά καθεστώτα»

Πολιτική / Κυριάκος Μητσοτάκης: «Η διεθνής κοινότητα δεν μπορεί να αδιαφορεί απέναντι σε αυταρχικά καθεστώτα»

«Συνεχίζουμε με την ίδια συνταγή που έχει αποδώσει» - Ο πρωθυπουργός τόνισε ότι το 2026 η κυβέρνηση θα συνεχίσει στην ίδια κατεύθυνση που ακολουθεί τα τελευταία 6,5 χρόνια
THE LIFO TEAM