«Για τον Παπανδρέου, δεν θα είναι G-20 αλλά Τζιζ-20»

Facebook Twitter
0

Σε άλλη μια, από τις γνωστές εμπνευσμένες δηλώσεις προχώρησε σήμερα ο εκπρόσωπος του ΛΑΟΣ κ. Αιβαλιώτης αποδεικνύοντας ότι το ολίγον κομφερανσιέ στιλ  του προέδρου διαποτίζει όλο το στελεχιακό δυναμικό του κόμματος της Συγγρού. «Για τον Παπανδρέου, δεν θα είναι G-20 αλλά Τζιζ-20» είπε ο εκπρόσωπος συμπληρώνοντας: «Ελπίζουμε μόνο να γυρίσει με ελαφρούς μώλωπες», για να περάσει στη συνέχεια εντέχνως από την παρλάτα στο δράμα  προειδοποιώντας για τις συνέπειες ενός «όχι» στο δημοψήφισμα θυμίζοντας ότι τα δυο όχι της Ολλανδίας και της Γαλλίας «απονέκρωσαν» το δημοψήφισμα.


Σημείωσε ακόμα ότι «ο κ. Παπανδρέου πρέπει να πείσει, πρώτον, το υπουργικό του συμβούλιο, το οποίο δεν έχει πεισθεί στο σύνολό του, δεύτερον την Κοινοβουλευτική του Ομάδα, που στην πλειοψηφία της αντιδρά και τρίτον τον ελληνικό λαό, που αποκρούει το δημοψήφισμα μετά μεγίστης βδελυγμίας».

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Η ελληνική εργατική τάξη βρίσκεται σε μια διαρκή διαδικασία αναγέννησης»

LiFO politics / «Η ελληνική εργατική τάξη βρίσκεται σε μια διαρκή διαδικασία αναγέννησης»

Η Βασιλική Σιούτη συνομιλεί με τον ιστορικό και υποψήφιο ευρωβουλευτή της Νέας Αριστεράς, Κωστή Καρπόζηλο, για τη γέννηση του ελληνικού εργατικού κινήματος και τους πρωτεργάτες του.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Φλωρίδης: Ο ΣΥΡΙΖΑ παραπλανά τον κόσμο- Ο Ποινικός Κώδικας που ψήφισε η ΝΔ αρζίσει από αύριο

Πολιτική / Φλωρίδης: Ο ΣΥΡΙΖΑ παραπλανά τον κόσμο- Ο Ποινικός Κώδικας που ψήφισε η ΝΔ αρχίζει από αύριο

Ο Γιώργος Φλωρίδης έκανε ειδική αναφορά στο τι ίσχυε με τον Κώδικα του 2019 επί της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ και τι θα ισχύσει από αύριο, οπότε θα εφαρμοστεί ο Κώδικας που ψηφίστηκε προ διμήνου από την κυβέρνηση της ΝΔ
NEWSROOM