Το πανό του Ο.Α.Κ.Α με το σύνθημα που “ενόχλησε”

Το πανό του Ο.Α.Κ.Α με το σύνθημα που “ενόχλησε” Facebook Twitter
0

Αυτό είναι το πανό που σήκωσαν οι οπαδοί του Παναθηναϊκού χθες στο Ο.Α.Κ.Α κατά του πολιτικού συστήματος. Το πανό προκάλεσε την αντίδραση του διαιτητή που ζήτησε να κατέβει, κάτι που δεν έγινε παρά την 7λεπτη διακοπή του παιχνιδιού με τον Εργοτέλη. Σύμφωνα με τους κανονισμούς της ΟΥΕΦΑ απαγορεύονται στο γήπεδο συνθήματα με πολιτικό ή ρατσισιτκό περιεχόμενο.  Από ό,τι φαίνεται όμως η απόφαση του διαιτητή να ζητήσει το κατέβασμα του πανό δεν ήταν μόνο δική του αφού σύμφωνα με το newsit η αστυνομία-μάλλον κατόπιν εντολών- άρχισε να ψάχνει αμέσως μετά τη λήξη του ματς αυτοκίνητα, για να βρει τους εμπνευστές του συνθήματος, με αποτέλεσμα να προκληθούν μικρής έντασης επεισόδια με οπαδούς που αντέδρασαν. Τελικά το πανό βρέθηκε και οι κάτοχοι του συνελήφθησαν (με ποια άραγε κατηγορία;)

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΥΡΙΖΑ για Άγνωστο Στρατιώτη: Η κυβέρνηση φέρνει νομοθετική ρύθμιση για να εκδικηθεί τη νίκη Ρούτσι

Πολιτική / ΣΥΡΙΖΑ για Άγνωστο Στρατιώτη: Η κυβέρνηση φέρνει νομοθετική ρύθμιση για να εκδικηθεί τη νίκη Ρούτσι

«Η κυβέρνηση φέρνει μια νομοθετική ρύθμιση για να εκδικηθεί τη μεγάλη νίκη του Πάνου Ρούτσι, για να απαγορέψει στους γονείς των θυμάτων να γράφουν τα ονόματα των παιδιών τους, που με εγκληματικό τρόπο σκοτώθηκαν»
LIFO NEWSROOM
«Θέματα κυριαρχίας είναι εκτός συζήτησης»: Το μήνυμα Γεραπετρίτη στον Φιντάν στη συνάντησή τους στο Λουξεμβούργο

Πολιτική / «Θέματα κυριαρχίας είναι εκτός συζήτησης»: Το μήνυμα Γεραπετρίτη στον Φιντάν στη συνάντησή τους στο Λουξεμβούργο

Ο κ. Γεραπετρίτης επανέλαβε ότι η οριοθέτηση Αποκλειστικής Οικονομικής Ζώνης και υφαλοκρηπίδας αποτελεί τη μοναδική διαφορά μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας, υπογραμμίζοντας πως «θέματα κυριαρχίας είναι εκτός συζήτησης»
LIFO NEWSROOM
Γεραπετρίτης προς Φιντάν για το πρόγραμμα SAFE: «Όποιος ενοχλείται, να το αποδεχθεί»

Πολιτική / Γεραπετρίτης προς Φιντάν για το πρόγραμμα SAFE: «Όποιος ενοχλείται, να το αποδεχθεί»

Σύμφωνα με τουρκικά μέσα, οι δύο υπουργοί θα έχουν κατ’ ιδίαν συνάντηση τη Δευτέρα στο περιθώριο του Συμβουλίου Υπουργών Εξωτερικών της ΕΕ, όπου αναμένεται να τεθεί το ζήτημα του προγράμματος SAFE
LIFO NEWSROOM