Αλέν Ντελόν: Νεκρός βρέθηκε ο Αρί Μπουλόν - Επέμενε μέχρι τέλους ότι ήταν γιος του διάσημου ηθοποιού

Αλέν Ντελόν: Facebook Twitter
Φωτ.:Instagram
0

Νεκρός σε προχωρημένη σήψη βρέθηκε στο διαμέρισμά του στο Παρίσι τα ξημερώματα του Σαββάτου ο Αρί Μπουλόν, ο οποίος υποστήριζε πως ήταν γιος του Αλέν Ντελόν και της τραγουδίστριας Νίκο.

Όπως αναφέρει η Le Figaro ο Αρί Μπουλόν, που πέρασε δεκαετίες προσπαθώντας να αποδείξει ότι ήταν ο γιος του διάσημου Γάλλου ηθοποιού Αλέν Ντελόν, βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του στο Παρίσι στο 15ο διαμέρισμα, στην οδό Καμπρόν, το βράδυ της Παρασκευής προς το Σάββατο. Πληροφορίες που επιβεβαίωσε η Figaro από την εισαγγελία του Παρισιού ανέφεραν ότι κρατείται από τις αστυνομικές αρχές μια γυναίκα, η οποία ανακάλυψε το πτώμα, και ισχυρίστηκε ότι ήταν η σύντροφός του. Κατηγορείται ότι «παρέλειψε να παράσχει βοήθεια σε άτομο που βρισκόταν σε κίνδυνο».

Γιος της τραγουδίστριας Νίκο του συγκροτήματος The Velvet Underground, ο 60χρονος Αρί Μπουλόν, ισχυριζόταν πάντα ότι ήταν γιος του Αλέν Ντελόν. Ένα ισχυρισμό, που ο ίδιος ηθοποιός πάντα αρνιόταν, χωρίς ποτέ να συμφωνήσει να κάνει τεστ πατρότητας. Αντιμέτωπος με την στάση αυτή του Αλέν Ντελόν, γράφει η Le Figaro, αποφάσισε να κινήσει νομικές διαδικασίες το 2019. Τον Σεπτέμβριο του 2020, η γαλλική δικαιοσύνη δεν έδωσε λύση ανακοινώνοντας πως είναι αναρμόδια να κρίνει το αίτημα του Αρί Μπουλόν, λόγω του γεγονότος πως ο ηθοποιός έμενε στην Ελβετία.

Αλέν Ντελόν: Νεκρός βρέθηκε ο άνδρας που υποστήριζε πως είναι γιος του Facebook Twitter
Ο Αλέν Ντελόν στο λόφο Φιλοπάππου, το 1998. Φωτ.: LOUISA GOULIAMAKI

Το Εφετείο της Ορλεάνης επιβεβαίωσε ένα χρόνο αργότερα την προηγούμενη απόφαση επειδή «ο κ. Αλέν Ντελόν έχει αποδείξει ότι η κατοικία του είναι στην Ελβετία», όπου κατοικεί από το 1984. Έχει ελβετικό διαβατήριο, «πληρώνει τους φόρους του στην ελβετική επικράτεια», «ψηφίζει στην Ελβετία» ή ακόμη και «λαμβάνει θεραπεία στην Ελβετία», περιγράφει λεπτομερώς η απόφαση.

«Η τρέχουσα διαδικασία αναίρεσης θα σταματήσει και ο φάκελος θα κλείσει. Ο Αλέν Ντελόν αμφισβητούσε με συνέπεια αυτή την πατρότητα», είπε στο Γαλλικό Πρακτορείο ο δικηγόρος του παλιού αστέρα του κινηματογράφου, Me Christophe Ayela.

Γεννημένος με το όνομα Ari Päffgen στις 11 Αυγούστου 1962 στο Neuilly-sur-Seine, ο γιος της Νίκο πήρε το όνομα της μητέρας του Αλέν Ντελόν, Εντίθ Μπουλόν, η οποία τον μεγάλωσε. Μάλιστα τον υιοθέτησε με τον δεύτερο σύζυγό της, τον Πολ. Η βιολογική του μητέρα, τραγουδίστρια Νίκο, πέθανε το 1988. Είχε υποστηρίξει ότι ο Αρί γεννήθηκε από μια φευγαλέα σχέση με τον σταρ του κινηματογράφου στις αρχές της δεκαετίας του 1960.

Σε παλιότερη συνέντευξή του ο Αρί Μπουλόν είχε αναφερθεί στην ζωή του. 

 
Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ