Πέντε μήνες φυλάκιση με αναστολή σε 33 χρονη, για τα αυγά στον Μανώλη Όθωνα

Πέντε μήνες φυλάκιση με αναστολή σε 33 χρονη, για τα αυγά στον Μανώλη Όθωνα Facebook Twitter
0

Σε πέντε μήνες φυλάκιση με τριετή αναστολή καταδικάστηκε η 33χρονη η οποία στις 25 Σεπτεμβρίου πέταξε αυγά εναντίον του υφυπουργού Προστασίας του Πολίτη Μανώλη Όθωνα, σύμφωνα με το goodnet.gr.

Ο υφυπουργός είχε υποβάλλει ο ίδιος μήνυση, ωστόσο δεν εμφανίστηκε στο δικαστήριο επικαλούμενος ανειλλημμένες υποχρεώσεις.

Οι συνήγοροι της κατηγορουμένης ζήτησαν αναβολή της εκδίκασης της υπόθεσης υποβάλλοντας αίτημα εμφάνισης του κ. Όθωνα στο Δικαστήριο ή ακόμα και την βίαιη προσαγωγή του, κάτι που όμως απέρριψε η έδρα.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΕΚΤΑΚΤΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Πολιτική / Μητσοτάκης για Συμβούλιο Ειρήνης του Τραμπ: Έτσι όπως είναι, έχουμε δυσκολία να συμμετέχουμε

Ζήτησε οι ευρωατλαντικές σχέσεις να διατηρηθούν σε «λειτουργικό επίπεδο» και το Συμβούλιο Ειρήνης να επανέλθει στον αρχικό του προορισμό, την ειρήνευση στη Γάζα
THE LIFO TEAM