Aπομακρύνθηκαν οι σκηνές από το Σύνταγμα

Aπομακρύνθηκαν οι σκηνές από το Σύνταγμα Facebook Twitter
0

Απομακρύνθηκαν από συνεργεία του Δήμου Αθηναίων με τη συνδρομή της αστυνομίας οι σκηνές των Αγανακτισμένων, που βρίσκονταν στην πλατεία Συντάγματος από τον περασμένο Μάιο.

Η επιχείρηση ξεκίνησε στις 4 τα ξημερώματα και ολοκληρώθηκε περίπου στις 8 το πρωί.

Αξίζει να σημειωθεί ότι κατεπείγουσα προκαταρκτική έρευνα για τις σκηνές και τα πανό στην πλατεία Συντάγματος διέταξε η προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Ελένη Ράικου με την εντολή να εντοπιστούν οι υπεύθυνοι και να εφαρμοστεί η αυτόφωρη διαδικασία.

Σύμφωνα με τον διαδικτυακό τόπο των Αγανακτισμένωνreal-democracy.gr, υπήρξαν ελαχιστες συλλήψεις, και συνεργεια του δημου Αθηναίων, υπό την κάλυψη των ΜΑΤ, κατέστρεψαν αρκετές σκηνές.

Ρεπορταζ: tvxs.gr

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΠΑΣΟΚ: Ζητά αποκατάσταση της άνισης μεταχείρισης των θυμάτων και συγγενών της τραγωδίας στο Μάτι

Πολιτική / ΠΑΣΟΚ: Ζητά αποκατάσταση της άνισης μεταχείρισης των θυμάτων και συγγενών της τραγωδίας στο Μάτι

Με πρωτοβουλία της βουλευτού του ΠΑΣΟΚ, Μιλένας Αποστολάκη, κατατέθηκε σήμερα κοινοβουλευτική ερώτηση προς τους υπουργούς Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών, Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων και Υγείας
LIFO NEWSROOM