Η Μπλέικ Λάιβλι ποζάρει με μαγιό, δυο μήνες μετά τον ερχομό του τέταρτου μωρού

Η Μπλέικ Λάιβλι ποζάρει με μαγιό, δυο μήνες μετά τον ερχομό του τέταρτου μωρού Facebook Twitter
0

Δύο μήνες μετά τη γέννηση του τέταρτου παιδιού της, η Μπλέικ Λάιβλι με τον σύζυγό της, Ράιαν Ρέινολντς αποφάσισαν να πάνε οικογενειακές διακοπές.

Και η 35χρονη ηθοποιός μοιράστηκε μερικές φωτογραφίες της με μπικίνι στο Instagram, όπου ποζάρει με ολόσωμο μαγιό και μπικίνι, δείχνοντας μεταξύ άλλων το σώμα της μετά τον ερχομό του τέταρτου παιδιού τους.

«She sells seashells down by the seashore», έγραψε στη λεζάντα από τις φωτογραφίες, κάνοντας ένα λογοπαίγνιο, ενώ ανάμεσα στα στιγμιότυπα ήταν και αρκετά με τον 46χρονο σύζυγό της, αλλά και τις μητέρες τους, Τάμι Ρέινολντς και Ελέιν Λάιβλι.

«Εσύ δεν έκανες μόλις μωρό!;», αναρωτήθηκε έκπληκτος κάποιος φαν, ενώ άλλος σχολίασε: «Παρεμπιπτόντως... μοιάζεις σαν να μην έχεις κάνει ποτέ παιδιά... πώς το κάνεις;».

«Είμαι εδώ για να υπενθυμίσω στον Ράιαν για 1.342.589η φορά πόσο τυχερός είναι!», αστειεύτηκε κάποιος άλλος.

Η Μπλέικ Λάιβλι αποκάλυψε ότι ήταν έγκυος τον Σεπτέμβριο του 2022 στο Forbes Power Women's Summit, όταν εμφανίστηκε με φουσκωμένη κοιλιά στο κόκκινο χαλί, αλλά προς το παρόν δεν έχουν αποκαλύψει το φύλο του μωρού που γεννήθηκε.

Με τον Ράιαν Ρέινολντς έχουν επίσης τις κόρες Τζέιμς, 8 ετών, Ινέζ, 6 ετών, και Μπέτι, 3 ετών.

It's Viral
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Christopher Anderson «αποδομεί» με τον φακό του την αψεγάδιαστη εικόνα των ανθρώπων του Τραμπ

Διεθνή / Ο Christopher Anderson «αποδομεί» με τον φακό του την αψεγάδιαστη εικόνα των ανθρώπων του Τραμπ

Ο Αμερικανός φωτογράφος εξηγεί ότι στόχος του δεν ήταν να προκαλέσει, αλλά να αποτυπώσει την πολιτική εξουσία χωρίς φίλτρα, μακριά από τη στιλιζαρισμένη εικόνα που επιβάλλει το Trumpworld
THE LIFO TEAM
Τρομοκρατική επίθεση στο Σίδνεϊ: Νέοι νόμοι κατά της ρητορικής μίσους μετά την τραγωδία στην παραλία Μπόντι

Διεθνή / Τρομοκρατική επίθεση στο Σίδνεϊ: Νέοι νόμοι κατά της ρητορικής μίσους μετά την τραγωδία στην παραλία Μπόντι

Ο Αυστραλός πρωθυπουργός ανακοινώνει νέους νόμους κατά της ρητορικής μίσους, παραδεχόμενος ότι θα μπορούσαν να είχαν γίνει περισσότερα πριν από τη σφοδρότερη τρομοκρατική επίθεση στην ιστορία της χώρας
THE LIFO TEAM