Αμφίκλεια: Έφτιαξαν κοντοσούβλι- γίγας, μήκους 130 μέτρων

Αμφίκλεια Facebook Twitter
0

Παράδοση έχει γίνει στην Αμφίκλεια το κοντοσούβλι- γίγας που ψήνεται την τελευταία Κυριακή της Απόκριας. 

Φέτος, το κοντοσούβλι φτάνει σε μήκους τα 130 μέτρα, καθώς αυξήθηκε κατά 10 μέτρα σε σύγκριση με πέρυσι, ενώ για τη δημιουργία του απαιτήθηκαν 800 κιλά κρέατος. 

«Είναι το μεγαλύτερο κοντοσούβλι στην Ελλάδα», δήλωσε στην ΕΡΤ η δήμαρχος Αμφίκλειας, Αθανασία Στιβακτή, συμπληρώνοντας πως άρχισε να σιγοψήνεται από νωρίς το πρωί, σε μία ενιαία σούβλα, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για τις Απόκριες 2023. 

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μεταναστευτικό: Παρατηρήσεις και προτάσεις επί του νομοσχεδίου από το Ελληνικό Φόρουμ Μεταναστών

Ελλάδα / Μεταναστευτικό: Παρατηρήσεις και προτάσεις επί του νομοσχεδίου από το Ελληνικό Φόρουμ Μεταναστών

«Ζητούμε την ουσιαστική αναθεώρηση του Σχεδίου Νόμου, ώστε να διασφαλίζεται η ισορροπία μεταξύ προστασίας, κοινωνικής ένταξης και λειτουργικής διαχείρισης της μετανάστευσης»
LIFO NEWSROOM