Σεισμός στην Τουρκία: Νεκροί στα συντρίμμια ξενοδοχείου αθλητές ομάδας βόλεϊ από την Αμμόχωστο

Συντρίμμια στην Τουρκία Facebook Twitter
Φωτ: EPA
0

Τραγικός επίλογος για την ομάδα βόλεϊ από την Αμμόχωστο που είχε βρεθεί για τουρνουά στην περιοχή Αντιγιαμάν, την ημέρα του φονικού σεισμού της Τουρκίας.

Όπως μεταδίδει η ΕΡΤ, επικαλούμενη ανακοίνωση των αρχών, οι σοροί 16 ανθρώπων εντοπίστηκαν στα ερείπια του ξενοδοχείου Isias, όπου διέμενε η ομάδα των 39 ατόμων.

Το ξενοδοχείο, που διέμεναν τα παιδιά, με γονείς και καθηγητές από Turkish Maarif College της Αμμοχώστου, κατέρρευσε από τον σεισμό.

Από τα χαλάσματα κατάφεραν να βγουν με δικά τους μέσα τέσσερα άτομα της ομάδας, αμέσως μετά τον σεισμό.

Η μικρότερη εκ των μαθητών που βρέθηκαν στο συγκεκριμένο ξενοδοχείο είναι 14 ετών.

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΤΡΑΜΠ ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΜΟΙ

Διεθνή / «Δεν ανησύχησα» - Ο Ντόναλντ Τραμπ περιέγραψε τα λεπτά των πυροβολισμών στο Washington Hilton

Η συνέντευξή του για το συμβάν – επιτέθηκε στην παρουσιάστρια και τα media όταν παρουσιάστηκαν αποσπάσματα από το μανιφέστο του δράστη, που αποκαλούσε τον Αμερικανό πρόεδρο «βιαστή» και «παιδεραστή»
THE LIFO TEAM