Εύα Καϊλή: Μήνυση κατά ευρωβουλευτή που την κατήγγειλε για «έμμισθες σχέσεις με τη Μόσχα»

Εύα Καϊλή: Μήνυση κατά ευρωβουλευτή που την κατήγγειλε για «έμμισθες σχέσεις με τη Μόσχα» Facebook Twitter
Φωτ.: EUROKINISSI
0

Μήνυση κατά του Πολωνού ευρωβουλευτή, Γιάτσεκ Σάριους Βόλσκι, καταθέτει η Εύα Καϊλή, για δημόσια δυσφήμιση, όπως ενημέρωσε ο δικηγόρος της, Μιχάλης Δημητρακόπουλος.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση από πλευρά του δικηγόρου, ο ευρωβουλευτής δήλωσε πως η κα Καϊλή «παρακολουθείτο από μυστικές υπηρεσίες δύο κρατών - μελών της ΕΕ για έμμισθες σχέσεις με τη Μόσχα».

Έκανε λόγο για «ψευδή, συκοφαντικά και πλήττουν βάναυσα την προσωπικότητά» της και λόγω αυτού θα προσφύγει στη Δικαιοσύνη.

Ειδικότερα, η ανακοίνωσή του είχε ως εξής: 

«Μετά το εκκωφαντικό φιάσκο με τα πλαστά στοιχεία, που δήθεν εμφάνιζαν τραπεζικά εμβάσματα του Κατάρ σε προσωπικούς λογαριασμούς της Εύας Καϊλή στον Παναμά, νέα "βόμβα" ψεύδους "συνταράσσει" το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο!

Ο Πολωνός ευρωβουλευτής Γιάτσεκ Σάριους Βόλσκι δημόσια δυσφημεί την κυρία Εύα Καϊλή ότι "παρακολουθείτο από μυστικές υπηρεσίες δύο κρατών - μελών της ΕΕ για έμμισθες σχέσεις με τη Μόσχα". Τα ανωτέρω είναι ψευδή, συκοφαντικά και πλήττουν βάναυσα την προσωπικότητα της κυρίας Εύας Καϊλή. Η κυρία Εύα Καϊλή θα προσφύγει ενώπιον της Δικαιοσύνης κατά του ανωτέρω».

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δολοφονία Λυγγερίδη: «Μαραθώνιος» για δεύτερη ημέρα με 32 απολογίες- Προφυλακίστηκε ακόμη ένα ηγετικό μέλος

Ελλάδα / Δολοφονία Λυγγερίδη: «Μαραθώνιος» για δεύτερη ημέρα με 32 απολογίες- Προφυλακίστηκε ακόμη ένα ηγετικό μέλος

Το ηγετικό μέλος, που μαζί με άλλους τέσσερις θεωρούνται επικεφαλής  της εγκληματικής οργάνωσης και αυτοί που οδήγησαν στη δολοφονία του αστυνομικού, φέρεται να είναι αυτός που έδωσε το σήμα για την έναρξη των επεισοδίων
NEWSROOM
Λέκκας για Θηρασιά: «Η Σαντορίνη έχει πάντα στην καλντέρα υψηλό κατολισθητικό κίνδυνο»

Ελλάδα / Λέκκας για Θηρασιά: «Η Σαντορίνη έχει πάντα στην καλντέρα υψηλό κατολισθητικό κίνδυνο»

«Έχουν ληφθεί τα απαραίτητα μέτρα, το 2010 έχουν γίνει μεγάλα έργα στη Σαντορίνη προκειμένου να αντιμετωπιστούν οι κατολισθήσεις και στον Αθηνιό και στο παλιό λιμάνι και στην Οία» εξήγησε ο κ. Λέκκας
NEWSROOM