Σκύλος κυνηγού παγιδεύτηκε σε γκρεμό 8 μέτρων- Εικόνες από την διάσωση

Ελληνική Ομάδα Διάσωσης: Έσωσε σκύλο που είχε πέσε σε γκρεμό Facebook Twitter
Φωτ.: Facebook
0

Σε διάσωση σκύλου που είχε παγιδευτεί σε γκρεμό προχώρησε προ ημερών το Παράρτημα Νομού Έβρου της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης

To περιστατικό έλαβε χώρα κατά τη διάρκεια πεζοπορίας που είχε διοργανώσει η ομάδα. Ο σκύλος ανήκε σε κυνηγό. 

Συγκεκριμένα η σχετική ανάρτηση της ομάδας στο Facebook αναφέρει:

Σήμερα κατά τη διάρκεια της Πεζοπορίας του Δρομέα Θράκης στην περιοχή του Άβαντα βρεθήκαμε την κατάλληλη στιγμή στο κατάλληλο μέρος κι είχαμε την ευκαιρία να κάνουμε την πρώτη μας διάσωση του τετράποδου φίλου μας που παγιδεύτηκε σε γκρεμό 7-8 μέτρων ενός κυνηγού της περιοχής και κατάφερα με τη βοήθεια του κ. Μιχάλη Ζεχερλή να τον παραδώσουμε στο αφεντικό του σώο και αβλαβές.!

Ο άνθρωπος μας ευχαρίστησε και μας ευχήθηκε τα καλύτερα.!

Νιώσαμε μεγάλη χαρά και ανακούφιση για την έμπρακτη βοήθεια που προσφέραμε σήμερα αλλά και πόσο χρήσιμες είναι οι γνώσεις και η εμπειρία όλα αυτά τα χρόνια που κινούμαστε στο βουνό.!

It's Viral
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ελευθερία του Τύπου: Έκθεση του Στέιτ Ντιπάρτμεντ για την κατάσταση στην Ελλάδα

Ελλάδα / Ελευθερία του Τύπου: Έκθεση του Στέιτ Ντιπάρτμεντ για την κατάσταση στην Ελλάδα

Το Στέιτ Ντιπάρτμπεντ συντάσσει ξεχωριστή σχετική έκθεση «για όλα τα κράτη μέλη των Ηνωμένων Εθνών και για όλες τις χώρες που λαμβάνουν βοήθεια, σύμφωνα με τον Νόμο περί Εξωτερικής Βοήθειας του 1961 και τον Νόμο περί Εμπορίου του 1974»
LIFO NEWSROOM
Φωτιές στη Χίο: Το 22% του νησιού έχει καεί από το 2016 – Ρεκόρ καταστροφών το 2025

Ελλάδα / Φωτιές στη Χίο: Το 22% του νησιού έχει καεί από το 2016 – Ρεκόρ καταστροφών το 2025

H Ελλάδα καταγράφει ήδη πάνω από 454.000 στρέμματα καμένα έως τις 19 Αυγούστου, γεγονός που κατατάσσει το 2025 ως την πέμπτη χειρότερη χρονιά των τελευταίων 20 ετών, επισημαίνει ο Κώστας Λαγουβάρδος
LIFO NEWSROOM