Στο νοσοκομείο εκτάκτως ο Στέλιος Ρόκκος- Με «συμπτώματα εμφράγματος»

Ο Στέλιος Ρόκκος Facebook Twitter
Φωτ.: EUROKINISSI
0

Στο νοσοκομείο νοσηλεύεται ο Στέλιος Ρόκκος, έπειτα από αεροδιακομιδή του με C-130 από τη Λήμνο.

Ο τραγουδιστής πήγε στο νοσοκομείο της Λήμνου με συμπτώματα που παρέπεμπαν σε έμφραγμα, σύμφωνα με την ιστοσελίδα limnosfm100. Η ΕΡΤ αναφέρει στην ιστοσελίδα της πως ο Στέλιος Ρόκκος υπέστη έμφραγμα.  

Ο Στέλιος Ρόκκος αισθάνθηκε έντονη αδιαθεσία το πρωί της Παρασκευής και το βράδυ τα συμπτώματα έγιναν πιο έντονα, οπότε κρίθηκε αναγκαία η αεροδιακομιδή του με C-130, από τη Λήμνο στην Αθήνα. Ο καλλιτέχνης μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Αλεξάνδρα» και από εκεί σε ιδιωτικό θεραπευτήριο, όπου νοσηλεύεται, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες. 

Με ανακοίνωση στα social media, το νυχτερινό κέντρο της Θεσσαλονίκης στο οποίο εμφανίζεται ο Στέλιος Ρόκκος ενημέρωσε πως θα μείνει κλειστό το σαββατοκύριακο, λόγω ασθένειας του τραγουδιστή. 

«Λόγω ασθένειας του αγαπημένου μας καλλιτέχνη Στέλιου Ρόκκου , η “Πύλη Αξιού” θα παραμείνει κλειστή αυτό το Σαββατοκύριακο! Ευχαριστούμε για την κατανόηση», ανέφερε η ανάρτηση. 

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ελευθερία του Τύπου: Έκθεση του Στέιτ Ντιπάρτμεντ για την κατάσταση στην Ελλάδα

Ελλάδα / Ελευθερία του Τύπου: Έκθεση του Στέιτ Ντιπάρτμεντ για την κατάσταση στην Ελλάδα

Το Στέιτ Ντιπάρτμπεντ συντάσσει ξεχωριστή σχετική έκθεση «για όλα τα κράτη μέλη των Ηνωμένων Εθνών και για όλες τις χώρες που λαμβάνουν βοήθεια, σύμφωνα με τον Νόμο περί Εξωτερικής Βοήθειας του 1961 και τον Νόμο περί Εμπορίου του 1974»
LIFO NEWSROOM
Φωτιές στη Χίο: Το 22% του νησιού έχει καεί από το 2016 – Ρεκόρ καταστροφών το 2025

Ελλάδα / Φωτιές στη Χίο: Το 22% του νησιού έχει καεί από το 2016 – Ρεκόρ καταστροφών το 2025

H Ελλάδα καταγράφει ήδη πάνω από 454.000 στρέμματα καμένα έως τις 19 Αυγούστου, γεγονός που κατατάσσει το 2025 ως την πέμπτη χειρότερη χρονιά των τελευταίων 20 ετών, επισημαίνει ο Κώστας Λαγουβάρδος
LIFO NEWSROOM