ΚΚΕ: Δεν θα είναι υποψήφια η Αλέκα Παπαρήγα, μετά από 30 χρόνια

ΚΚΕ: Δεν θα είναι υποψήφια η Αλέκα Παπαρήγα, μετά από 30 χρόνια Facebook Twitter
Φωτ.: ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI
0

Η Αλέκα Παπαρήγα δεν θα είναι υποψήφια στις προσεχείς εκλογές, μετά από 30 χρόνια στα ψηφοδέλτια του ΚΚΕ.

Η απόφαση ελήφθη με τη σύμφωνη γνώμη της, στο πλαίσιο και της ανανέωσης της Κοινοβουλευτικής Ομάδας.

Ο Γενικός Γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδας, Δημήτρης Κουτσούμπας θα είναι υποψήφιος στον Βόρειο Τομέα Αθηνών, στην Α’ Θεσσαλονίκης και στη Φθιώτιδα.

Επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας θα είναι ο Θανάσης Παφίλης, κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΚΚΕ και μέλος της Κεντρικής Επιτροπής.

Η Αλέκα Παπαρήγα είχε διατελέσει Γ.Γ. της Κ.Ε. του ΚΚΕ από το 1991 μέχρι τον Απρίλιο του 2013. Με την ανάληψη της θέση έγινε η δεύτερη γυναίκα αρχηγός πολιτικού κόμματος στην Ελλάδα και η πρώτη γυναίκα Γενική Γραμματέας του κόμματος.

Παρέμεινε στα ηνία του ΚΚΕ έως και το 2013 και αναδείχθηκε η μακροβιότερη αρχηγός κόμματος μετά την μεταπολίτευση.

Πολιτική
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΕΚΤΑΚΤΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Πολιτική / Μητσοτάκης για Συμβούλιο Ειρήνης του Τραμπ: Έτσι όπως είναι, έχουμε δυσκολία να συμμετέχουμε

Ζήτησε οι ευρωατλαντικές σχέσεις να διατηρηθούν σε «λειτουργικό επίπεδο» και το Συμβούλιο Ειρήνης να επανέλθει στον αρχικό του προορισμό, την ειρήνευση στη Γάζα
THE LIFO TEAM