Κολωνός: Αίτημα αποφυλάκισης από τη μητέρα της 12χρονης

Κολωνός: Αίτημα αποφυλάκισης από τη μητέρα της 12χρονης Facebook Twitter
Φωτ.: ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΕΜΠΑΠΗΣ/EUROKINISSI
0

Αίτηση για την αποφυλάκιση της μητέρας της 12χρονης από τον Κολωνό κατέθεσε ο δικηγόρος της Απόστολος Λύτρας.

Η υπεράσπιση της 37χρονης μητέρας του ανήλικου θύματος βιασμού και μαστροπείας υποστηρίζει ότι τα στοιχεία είναι ελλιπή και δεν μπορούν να κρατήσουν προσωρινά στη φυλακή τη μητέρα.

Ζητείται, δε, η αντικατάσταση της κράτησης με περιοριστικούς όρους προκειμένου να επιστρέψει η 37χρονη στα παιδιά της. 

Σημειώνεται πως νωρίτερα σήμερα έγινε γνωστό πως εμφανίστηκε στη ΓΑΔΑ ακόμη ένας άνδρας, ο οποίος υποστήριξε ότι συνομιλούσε με προφίλ που μπορεί να ανήκει στην ανήλικη.

Πρόκειται για έναν 39χρονο. Οι Αρχές κατάσχεσαν το κινητό του για να γίνει σχετική έρευνα από τα εγκληματολογικά και στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος. 

Την ίδια ώρα, ακόμα και σήμερα μπορεί να υπάρξει νέα κατάθεση της μικρής στις Αρχές, ωστόσο πρέπει να δοθεί τελική έγκριση από την ψυχολόγο που την παρακολουθεί. 

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, η αστυνομία συνεχίζει απρόσκοπτα την έρευνα για την υπόθεση και φαίνεται ότι έχει ταυτοποιήσει τα στοιχεία και των 212 ανδρών που συνομιλούσαν με το προφίλ της μικρής. Ο 53χρονος Ηλίας Μίχος, ο οποίος έχει προφυλακιστεί, φαίνεται πως ήταν αυτός που το χειριζόταν. 

Τα σχετικά στοιχεία έχουν διαβιβαστεί στην εισαγγελία, ενώ συνεχίζεται η έρευνα σχετικά με το ποιος είναι ο «Μιχάλης», ο άνδρας που - σύμφωνα με την 12χρονη - τη συνόδευε σε μερικά από τα ραντεβού που έκλεινε ο Μίχος. 

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δολοφονία Γρηγορόπουλου: Από τα ισόβια στην «πρόωρη» αποφυλάκιση Κορκονέα και την επιστροφή στη φυλακή

Ελλάδα / Δολοφονία Γρηγορόπουλου: Από τα ισόβια στην «πρόωρη» αποφυλάκιση Κορκονέα και την επιστροφή στη φυλακή

Η υπεράσπιση, μέσω της δικηγόρου Βάσως Πανταζή, ανακοίνωσε ότι θα προσφύγει εκ νέου στον Άρειο Πάγο, χαρακτηρίζοντας την απόφαση «αναιρετέα»
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΛΑΡΗΣ
Τροχαίο δυστύχημα στην Ποσειδώνος: «Πρέπει να δούνε αν οδηγούσε ο σύζυγος ή ο συνοδηγός» λέει η γυναίκα του θυματος

Ελλάδα / Τροχαίο δυστύχημα στην Ποσειδώνος: «Πρέπει να δούνε αν οδηγούσε ο σύζυγος ή ο συνοδηγός» λέει η γυναίκα του θυματος

Οι Αρχές εξετάζουν τη μαρτυρία δημοσιογράφου που βρέθηκε τυχαία στο σημείο του τροχαίου και υποστηρίζει πως η μηχανή με τους δύο αναβάτες χτύπησε άλλη μηχανή
LIFO NEWSROOM