Ζαχάρω: Καταγγελία για ασέλγεια σε βάρος 12χρονης από επιχειρηματία

Παιδί κρατά αρκουδάκι Facebook Twitter
Φωτ. αρχείου: Pixabay
0

Μήνυση σε βάρος επιχειρηματία κατέθεσε πατέρας 12χρονης στη Ζαχάρω, για ασέλγεια σε βάρος της ανήλικης κόρης του. 

Μετά τη μήνυση που κατέθεσε ο πατέρας- πριν από λίγες ημέρες- ο εισαγγελέας έδωσε εντολή στους αστυνομικούς του τμήματος Ζαχάρως να ερευνήσουν ενδελεχώς τα όσα καταγγέλλει ο πατέρας της 12χρονης. 

Ήδη έχει γίνει έρευνα στις ηλεκτρονικές συσκευές του επιχειρηματία και- σύμφωνα με την ιστοσελίδα protinews που αποκάλυψε την καταγγελία- στο κινητό του φέρεται να βρέθηκαν φωτογραφίες της 12χρονης. 

Παράλληλα προχωρά η διαδικασία άρσης του τηλεφωνικού απορρήτου του επιχειρηματία, καθώς στην υπόθεση φέρεται να εμπλέκονται άλλα δύο πρόσωπα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες. Η 12χρονη αναμένεται να εξεταστεί από παιδοψυχολόγο και ιατροδικαστή. 

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Χωρίς νυχτερινά δρομολόγια Ηλεκτρικός, Μετρό και Τραμ το Σάββατο λόγω στάσης εργασίας

Ελλάδα / Χωρίς νυχτερινά δρομολόγια Ηλεκτρικός, Μετρό και Τραμ το Σάββατο λόγω στάσης εργασίας

Οι εργαζόμενοι στις Σταθερές Συγκοινωνίες προχωρούν στην κινητοποίηση διαμαρτυρόμενοι για την «αδράνεια και τις ασυνεπείς δημόσιες τοποθετήσεις» της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου Μεταφορών
LIFO NEWSROOM
ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΟΜΟΦΟΒΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΜΗΝΥΣΗ

Ελλάδα / Καταγγελία για ομοφοβία στη Θεσσαλονίκη - Ιδιοκτήτης γυμναστηρίου έκανε παρατήρηση σε άνδρα που φορούσε crop top

Ο ιδιοκτήτης του γυμναστηρίου στη Θεσσαλονίκη ισχυρίστηκε πως θα προέβαινε σε ανάλογη συμπεριφορά, ανεξαρτήτως συμπεριφοράς ή σεξουαλικού προσανατολισμού
LIFO NEWSROOM