Ζαχάρω: Καταγγελία για ασέλγεια σε βάρος 12χρονης από επιχειρηματία

Παιδί κρατά αρκουδάκι Facebook Twitter
Φωτ. αρχείου: Pixabay
0

Μήνυση σε βάρος επιχειρηματία κατέθεσε πατέρας 12χρονης στη Ζαχάρω, για ασέλγεια σε βάρος της ανήλικης κόρης του. 

Μετά τη μήνυση που κατέθεσε ο πατέρας- πριν από λίγες ημέρες- ο εισαγγελέας έδωσε εντολή στους αστυνομικούς του τμήματος Ζαχάρως να ερευνήσουν ενδελεχώς τα όσα καταγγέλλει ο πατέρας της 12χρονης. 

Ήδη έχει γίνει έρευνα στις ηλεκτρονικές συσκευές του επιχειρηματία και- σύμφωνα με την ιστοσελίδα protinews που αποκάλυψε την καταγγελία- στο κινητό του φέρεται να βρέθηκαν φωτογραφίες της 12χρονης. 

Παράλληλα προχωρά η διαδικασία άρσης του τηλεφωνικού απορρήτου του επιχειρηματία, καθώς στην υπόθεση φέρεται να εμπλέκονται άλλα δύο πρόσωπα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες. Η 12χρονη αναμένεται να εξεταστεί από παιδοψυχολόγο και ιατροδικαστή. 

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ