ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΜΑΪΟΥ

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σήμερα στην Αθηνών-Κορίνθου

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σήμερα στην Αθηνών-Κορίνθου Facebook Twitter
Φωτ.: E%urokinissi
0

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις τίθενται σε ισχύ σήμερα Σάββατο 8 Οκτωβρίου στην Εθνική οδό Αθηνών-Κορίνθου λόγω διεξαγωγής ποδηλατικού αγώνα.

Συγκεκριμένα λόγω της διεξαγωγής της 33ης Ποδηλατικής Σπαρτακιάδας πραγματοποιείται έως τις 12:00 προσωρινή, τμηματική και ολιγόλεπτη διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων ως εξής:

- Δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας και έρεισμα της Λ. Αθηνών, στο τμήμα της από τη συμβολή της με τη Λ. Κηφισού (έξοδος προς Κόρινθο – παράδρομος) μέχρι το ύψος της συμβολής της με την Ιερά Οδό (Ψ.Ν. «ΔΑΦΝΙ»), ρεύμα κυκλοφορίας προς Κόρινθο.

- Δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας και έρεισμα της Ν.Ε.Ο. Αθηνών – Κορίνθου, στο τμήμα της από το ύψος της συμβολής της με την είσοδο του Ψ.Ν. «ΔΑΦΝΙ» έως τη χ/θ 15+600, ρεύμα κυκλοφορίας προς Κόρινθο.

- Δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας και έρεισμα της Ν.Ε.Ο. Αθηνών – Κορίνθου, στο τμήμα της από τη χ/θ 15+600 έως τη χ/θ 23+000, ρεύμα κυκλοφορίας προς Κόρινθο.

- Δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας και Λ.Ε.Α. της Ν.Ε.Ο. Αθηνών – Κορίνθου, στο τμήμα της από τη χ/θ 23+000 έως τη χ/θ 59+800, ρεύμα κυκλοφορίας προς Κόρινθο.

- Ολόκληρο το πλάτος του οδοστρώματος (τρεις λωρίδες μειωμένου πλάτους) της Ν.Ε.Ο. Αθηνών – Κορίνθου, στο τμήμα της από τη χ/θ 26+800 έως τη χ/θ 27+200 και από τη χ/θ 38+700 έως τη χ/θ 39+200, ρεύμα κυκλοφορίας προς Κόρινθο, λόγω εκτέλεσης εργασιών ανακατασκευής τεχνικών με τοπική παράκαμψη και στένωση των λωρίδων κυκλοφορίας.

Ελλάδα
0

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΜΑΪΟΥ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δίκη για Μάτι: «Θα έρθουν κι άλλα Τέμπη» λέει ο συγγενής θύματος που πέταξε καρέκλα στο δικαστήριο

Ελλάδα / Δίκη για Μάτι: «Θα έρθουν κι άλλα Τέμπη» λέει συγγενής θύματος που πέταξε καρέκλα στο δικαστήριο

«Σκοτώνεις 104; Πλημμέλημα και πας σπίτι σου με 10 ευρώ την ημέρα» σχολιάζει συγγενής θύματος στο Μάτι που προσήχθη αφού πέταξε καρέκλα στο δικαστήριο με το άκουσμα της απόφασης
NEWSROOM