Σποράδες: Χωρίς ρεύμα από το πρωί- Βλάβη σε υποσταθμό στη Σκιάθο

Σποράδες: Χωρίς ρεύμα από το πρωί- Βλάβη σε υποσταθμό στη Σκιάθο Facebook Twitter
Φωτ. αρχείου: EUROKINISSI
0

Χωρίς ρεύμα είναι από τις 07:30 το πρωί της Πέμπτης οι Σποράδες, σύμφωνα με την ΕΡΤ. 

Το πρόβλημα στην ηλεκτροδότηση προκλήθηκε λόγω βλάβης στον υποσταθμό στη Σκιάθο, όπου καταλήγει ο υποθαλάσσιος αγωγός. Συνεργεία του ΔΕΔΔΗΕ επιχειρούν να εντοπίσουν τη βλάβη και ίσως δώσουν ρεύμα από τον υποσταθμό της ΔΕΗ στο Λαύκο, κάτι που έχει γίνει και στο παρελθόν. 

Τα νησιά είναι γεμάτα κόσμο, δήλωσε ο δήμαρχος Σκοπέλου Σταμάτης Περίσσης, εκφράζοντας την ελπίδα να δοθεί σύντομα λύση, προκειμένου να μην ταλαιπωρηθεί κανείς. 

«Αρκετή ζημιά μας έκαναν τα καιρικά φαινόμενα στον τουρισμό, αν και φαίνεται ότι αντέχουμε», συμπλήρωσε ο κ. Περίσσης μιλώντας στην ΕΡΤ. 

Υπενθυμίζεται ότι οι Σποράδες είναι ανάμεσα στις περιοχές για τις οποίες η ΕΜΥ έχει προειδοποιήσει ότι αναμένονται επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα μέχρι σήμερα το βράδυ. Εξάλλου, οι πολίτες που βρίσκονται εκεί έλαβαν χθες μήνυμα μέσω του 112, που τους καλούσε να αποφύγουν τις άσκοπες μετακινήσεις. Προειδοποίηση που εστάλη για άλλες έξι περιοχές: τα παραθαλάσσια της ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης και της Κεντρικής Μακεδονίας, τα νησιά του βορείου Αιγαίου, τη Θεσσαλία, περιοχές της ανατολικής Στερεάς Ελλάδας και την Εύβοια. 

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αναζητούν τους δράστες της ένοπλης επίθεσης στα Άνω Λιόσια – Στο μικροσκόπιο οι κάμερες ασφαλείας

Ελλάδα / Αναζητούν τους δράστες της ένοπλης επίθεσης στα Άνω Λιόσια – Στο μικροσκόπιο οι κάμερες ασφαλείας

Η Αστυνομία εξετάζει ενδελεχώς οπτικό υλικό από κάμερες ασφαλείας στην ευρύτερη περιοχή, καθώς και τις τηλεπικοινωνίες του 42χρονου, προκειμένου να διαμορφώσει σαφέστερη εικόνα για τα κίνητρα και τους πιθανούς ηθικούς αυτουργούς της επίθεσης
LIFO NEWSROOM