Ερντογάν: Κομπάρσος των ξένων δυνάμεων και κακομαθημένη η Ελλάδα

Ερντογάν: Κομπάρσος των ξένων δυνάμεων και κακομαθημένη η Ελλάδα Facebook Twitter
Φωτ: EPA/TURKISH PRESIDENT PRESS OFFICE
0

Νέα επίθεση στην Ελλάδα εξαπέλυσε ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, που κατηγόρησε την χώρα μας ότι είναι «κομπάρσος των ξένων δυνάμεων» και «κακομαθημένη». 

«Ξέρουμε τα παιχνίδια που παίζονται σε βάρος μας με την Ελλάδα. Θα πούμε "ναι" στην ένταξη Σουηδίας και Φινλανδίας στο ΝΑΤΟ μόλις αυτές οι χώρες απαλλαγούν από τους τρομοκράτες του PKK. Αντιμετωπίζουμε το ίδιο θέμα σε κάποιες χώρες της ΕΕ, όπου οι τρομοκράτες του PKK διαδηλώνουν στους δρόμους», είπε σε βουλευτές του κόμματός του, AKP.

Και συνέχισε: «Βρεθήκαμε στη Σμύρνη και με αφορμή την άσκηση Efes 2022 και στείλαμε ένα ξεκάθαρο μήνυμα σχετικά με τις εξελίξεις στο Αιγαίο σε αυτούς που πρέπει. Συναντήσαμε και τις τοπικές οργανώσεις μας στη Σμύρνη.  Γνωρίζουμε και έχουμε αντιληφθεί το παιχνίδι που παίζεται εναντίον της χώρας μας  και αφήνουν  την Ελλάδα πάνω που γίνεται κακομαθημένη και πάλι, όπως και στο παρελθόν. Το πρόβλημα είναι πως η Ελλάδα δεν αντιλαμβάνεται αυτό το παιχνίδι ή οικειοθελώς έχει αναλάβει τον ρόλο του κομπάρσου σε αυτό. Ξέρετε πως στα γυρίσματα ταινιών οι κομπάρσοι είναι αυτοί που κουράζονται περισσότερο, φθείρονται και σπάνε τα χέρια και τα πόδια τους. Όμως στη σκηνή δεν εμφανίζεται το όνομα τους ούτε οι ίδιοι. Στο παρελθόν αυτό συνέβη στην Ελλάδα και αν επιμείνει στο ίδιο λάθος θα συμβεί ακριβώς και πάλι»

Δείτε το βίντεο:

Με πληροφορίες από ΣΚΑΪ 

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Μασκ με το νέο κόμμα θέλει να σπάσει το «μονοπώλιο» εξουσίας Ρεπουμπλικάνων και Δημοκρατικών

Διεθνή / Ο Μασκ με στρατηγική Επαμεινώνδα θέλει να σπάσει το «μονοπώλιο» εξουσίας Ρεπουμπλικάνων και Δημοκρατικών

«Όταν πρόκειται για την χρεοκοπία της χώρας μας μέσω σπατάλης και διαφθοράς, ζούμε σε ένα μονοκομματικό σύστημα, όχι σε μια δημοκρατία» ανέφερε ο Μασκ
LIFO NEWSROOM
Γουόλτερ Ματάου: Ο «Υπέροχος Απατεώνας» με την μπρουτάλ φάτσα και το τεράστιο ατσούμπαλο σώμα

Διεθνή / Γουόλτερ Ματάου: Ο «Υπέροχος Απατεώνας» με την μπρουτάλ φάτσα και το τεράστιο ατσούμπαλο σώμα

Ο Γουόλτερ Ματάου που υπήρξε ένας από τους σημαντικότερους καρατερίστες του Χόλιγουντ έφτασε στην κορυφή δημιουργώντας ένα επιτυχημένο κινηματογραφικό ντουέτο με τον Τζακ Λέμον
LIFO NEWSROOM