Ο Τζόνι Ντεπ έβγαλε τους φίλους του σε ινδικό εστιατόριο και έκαναν λογαριασμό 50.000 λιρών

Johnny Depp ran up a £50k bill in a curry house in Birmingham with Jeff Beck and friends Facebook Twitter
0

Ο Τζόνι Ντεπ γιόρτασε τη νίκη του στο δικαστήριο, έναντι της πρώην συζύγου του Άμπερ Χερντ, με ένα λουκούλλειο γεύμα σε πολυτελές ινδικό εστιατόριο, όπου ο ηθοποιός και οι φίλοι του έκαναν λογαριασμό 50.000 λιρών (58.520 ευρω).

Ο 58χρονος ηθοποιός, μαζί με τον επιστήθιο φίλο του και γνωστο μουσικό Jeff Beck, και περίπου 20 ακόμα άτομα, «κατέλαβαν» το εστιατόριο Varanasi, στο Μπέρμιγχαμ, το βράδυ της Κυριακής, διοργανώνοντας ένα πριβέ συμπόσιο με ινδικά φαγητά, που το προσωπικό του μαγαζιού ετοίμασε ειδικά για αυτούς, συνοδεύοντας τα πιάτα με φαντεζί κοκτέιλ και σαμπάνια Rosé.

Ο Ντεπ βρέθηκε στο Ηνωμένο Βασίλειο για να συνοδεύσει τον 77χρονο, πλέον, Beck στην περιοδεία του, όπως είχε κάνει και στο παρελθόν στο Sage Gateshead στη βόρεια Αγγλία, στη Γλασκώβη και στο Royal Albert Hall του Λονδίνου.

Η παρέα κατέφτασε στο πολυτελές Varanasi γύρω στις 7 το απόγευμα, όπου ο ηθοποιός πόζαρε για φωτογραφίες με το προσωπικό, τους φίλους και συγγενείς τους, οι οποίοι είχαν «ορκιστεί» να κρατήσουν μυστική την επίσκεψή του. Το εστιατόριο ήταν κλειστός για όλους τους άλλους πελάτες, και ο Ντεπ και η παρέα του απόλαυσαν το φαγητό τους μακριά από τα φλας των παπαράτσι και αποχώρησαν γύρω στα μεσάνυχτα.

Johnny Depp ran up a £50k bill in a curry house in Birmingham with Jeff Beck and friends Facebook Twitter

Ο Διευθυντής του Varanasi, το οποίο θεωρείται ένα από τα κορυφαία ινδικά εστιατόρια του Ηνωμένου Βασιλείου, δήλωσε στη MailOnline: «Είχαμε ένα τηλεφώνημα από το πουθενά την Κυριακή το απόγευμα που μας πληροφόρησε ότι ο Τζόνι Ντεπ ήθελε να έρθει να φάει με μια ομάδα ανθρώπων.»

«Σοκαρίστηκα και στην αρχή σκέφτηκα ότι μπορεί να επρόκειτο για μια φάρσα», ομολογεί ο Mohammed Hussain. «Αλλά στη συνέχεια έφτασε η ομάδα ασφαλείας του Ντεπ, έλεγξε το εστιατόριο και τους αφήσαμε όλο το μαγαζί, γιατί σκεφτήκαμε ότι ο Ντεπ ίσως ενοχλούνταν από άλλους θαμώνες.»

«Ήταν ένας αξιαγάπητος, προσγειωμένος τύπος που αφιέρωσε πολύ χρόνο μιλώντας με το προσωπικό, τους φίλους και την οικογένειά μας και ήταν πρόθυμος να ποζάρει για φωτογραφίες μαζί τους. Ποτέ δεν θα πίστευε κανείς ότι ήταν τόσο μεγάλο αστέρι. Είχε πολύ χρόνο για όλους μας.»

Το ειδικά σχεδιασμένο μενού

Ο κ. Hussain αποκάλυψε ότι οι μάγειρες του εστιατορίου ετοίμασαν ένα ειδικό μενού για τον Ντεπ και την παρέα του που περιλάμβανε ορεκτικά με κεμπάπ, κοτόπουλο tikka και γαρίδες tandoori. Τα κυρίως πιάτα είχαν κοτόπουλο, paneer tikka masala, αρνί karahi και βασιλικές γαρίδες bhuna. Όλα τα φαγητά συνοδεύονταν από ψωμάκια nans, ρύζι και σαλάτα.

Αποφεύγοντας τα παραδοσιακά ινδικά επιδόρπια, ο Ντεπ ολοκλήρωσε το γεύμα του με πανακότα και cheesecake.

Johnny Depp ran up a £50k bill in a curry house in Birmingham with Jeff Beck and friends Facebook Twitter

«Έπρεπε να υποσχεθούμε ότι δεν θα αποκαλύψουμε τον τελικό λογαριασμό, αλλά ας το θέσουμε έτσι: τα χρήματα δεν ήταν θέμα και το νούμερο ήταν πενταψήφιο. Βγάλαμε περισσότερα χρήματα από την επίσκεψη του Ντεπ απ' ό,τι από την πιο πολυσύχναστη βραδιά της εβδομάδας, που είναι το Σάββατο, όταν έχουμε περίπου 400 πελάτες», είπε ο κ. Hussain.

Σύμφωνα με τη MailOnline πάντως, ο λογαριασμός για όλη τη βραδιά ανήλθε σε περίπου 50.000 λίρες, τις οποίες πλήρωσε αποκλειστικά ο Ντεπ.

Johnny Depp ran up a £50k bill in a curry house in Birmingham with Jeff Beck and friends Facebook Twitter

«Εκτός από το φαγητό, υπήρχε σαμπάνια, κρασί και όλα τα είδη ποτών. Ο Ντεπ και η παρέα του πέρασαν υπέροχα. Τους άρεσε το φαγητό, η ατμόσφαιρα του εστιατορίου και η εξυπηρέτηση που τους προσφέραμε. Ήταν πραγματική τιμή που τον είχαμε εδώ».

Ο Hussain είπε ότι ο Depp εντυπωσιάστηκε τόσο πολύ από το φαγητό που πήρε και πακέτο για έξω, με μερικά από τα πιάτα του τραπεζιού.  «Είναι προφανές ότι γνωρίζει κάτι για το ινδικό φαγητό και το απολαμβάνει. Φροντίσαμε να μην το κάνουμε πολύ πικάντικο, ώστε να απολαύσει την ποικιλία των γεύσεων.»

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι αδελφοί Μενέντεζ εξετάζονται για αποφυλάκιση μετά από 35 χρόνια

Διεθνή / Οι αδελφοί Μενέντεζ εξετάζονται για αποφυλάκιση μετά από 35 χρόνια

Οι Λάιλ και Έρικ Μενέντεζ θα εμφανιστούν ενώπιον του συμβουλίου αποφυλάκισης της Καλιφόρνια για να διεκδικήσουν την αποφυλάκισή τους, μετά από δεκαετίες πίσω από τα κάγκελα για τη δολοφονία των γονιών τους.
LIFO NEWSROOM
Γερμανός στρατιωτικός προς ΝΑΤΟ: «Μην είστε αφελείς» - Θα χρειαστούν δεκάδες χιλιάδες στρατιώτες για την Ουκρανία

Διεθνή / Γερμανός στρατιωτικός προς ΝΑΤΟ: «Μην είστε αφελείς» - Θα χρειαστούν δεκάδες χιλιάδες στρατιώτες για την Ουκρανία

Ο συνταγματάρχης Andre Wuestner, επικεφαλής της Ένωσης Γερμανικών Ένοπλων Δυνάμεων, κάλεσε τους Ευρωπαίους ηγέτες να μην υποτιμούν το στρατιωτικό έργο
LIFO NEWSROOM
Ο Καναδάς στρέφεται σε Σουηδία και Φινλανδία για στρατιωτικές συμφωνίες μετά τις απειλές Τραμπ

Διεθνή / Ο Καναδάς στρέφεται σε Σουηδία και Φινλανδία για στρατιωτικές συμφωνίες μετά τις απειλές Τραμπ

Ο Καναδάς επιδιώκει στενότερη συνεργασία με Σουηδία και Φινλανδία σε άμυνα και εμπόριο, μειώνοντας την εξάρτησή του από τις ΗΠΑ, μετά τις απειλές Τραμπ για προσάρτηση
LIFO NEWSROOM
Ρώμη: Ξεναγός πέθανε από θερμοπληξία καθώς έκανε τουρ στο Κολοσσαίο

Διεθνή / Ρώμη: Ξεναγός πέθανε από θερμοπληξία καθώς έκανε τουρ στο Κολοσσαίο

Μετά τον θάνατο ξεναγού λόγω υπερβολικής ζέστης, ενώ οδηγούσε ομάδα στο Κολοσσαίο, οι ενώσεις ξεναγών της Ρώμης ζητούν αλλαγή των θερινών ωραρίων για την ασφάλεια εργαζομένων και επισκεπτών
LIFO NEWSROOM
Σύλληψη Ουκρανού στην Ιταλία για δολιοφθορά στους Nord Stream – Στο μικροσκόπιο Γερμανών εισαγγελέων

Διεθνή / Σύλληψη Ουκρανού στην Ιταλία για δολιοφθορά στους Nord Stream – Στο μικροσκόπιο Γερμανών εισαγγελέων

Στην Ιταλία συνελήφθη Ουκρανός ύποπτος για τον βομβαρδισμό των αγωγών Nord Stream το 2022 - Η υπόθεση αναζωπυρώνει το μυστήριο γύρω από μία από τις πιο τολμηρές δολιοφθορές στην Ευρώπη
LIFO NEWSROOM
Δυτική Όχθη: «Να ακυρωθεί αμέσως» - 21 χώρες καταδικάζουν το σχέδιο εποικισμού που ενέκρινε το Ισραήλ

Διεθνή / Δυτική Όχθη: «Να ακυρωθεί αμέσως» - 21 χώρες καταδικάζουν το σχέδιο εποικισμού του Ισραήλ

Αν υλοποιηθεί θα οδηγήσει στη διχοτόμηση των παλαιστινιακών εδαφών, καταργώντας οποιαδήποτε εδαφική συνέχεια και ενταφιάζοντας την ιδέα του παλαιστινιακού κράτους
LIFO NEWSROOM
Στοιχεία σοκ του Ισραηλινού στρατού: Σκοτώνουν κατά 83% αμάχους στη Γάζα

Διεθνή / Στοιχεία σοκ του Ισραηλινού στρατού: Σκοτώνουν κατά 83% αμάχους στη Γάζα

Απόρρητα στοιχεία ισραηλινής στρατιωτικής πληροφορίας δείχνουν ότι οι περισσότεροι Παλαιστίνιοι που σκοτώθηκαν στη Γάζα είναι άμαχοι, ενώ ο αριθμός των μαχητών φαίνεται να έχει υπερβολικά υψηλή αναφορά
LIFO NEWSROOM