Τέξας: Συγκλονίζει μαθήτρια που γλίτωσε από το μακελειό- Καλύφθηκε με αίμα φίλης της παριστάνοντας τη νεκρή

Τέξας: Συγκλονίζει μαθήτρια που γλίτωσε από το μακελειό- Καλύφθηκε με αίμα φίλης της παριστάνοντας τη νεκρή Facebook Twitter
Φωτ.: MiahCerilloFamily
0

Συγκλονίζουν οι ιστορίες που έρχονται από το Τέξας όπου ένας 18χρονος σκόρπισε το θάνατο σε δημοτικό σχολείο του Ουβάλντε, ανοίγοντας πυρ και σκοτώνοντας 19 παιδιά και δύο εκπαιδευτικούς.

Τις δραματικές στιγμές που έζησε μία 11χρονη μαθήτρια, η οποία κατάφερε να γλιτώσει από το μακελειό, περιγράφει η οικογένειά της.

Ο πατέρας της είπε στην Washington Post ότι η Μία, όπως ονομάζεται το κορίτσι, είδε τη δασκάλα της να σκοτώνεται από τα πυρά του μακελάρη Σαλβαντόρ Ράμος και το κινητό της να της πέφτει από το χέρι. Στη συνέχεια η κόρη του, όπως ανέφερε, άρπαξε το κινητό και κάλεσε την αστυνομία. Παράλληλα, προσπαθώντας να γλιτώσει από τα πυρά ξάπλωσε πάνω σε μία συμμαθήτριά της που είχε πυροβοληθεί, προκειμένου να φαίνεται πως είναι νεκρή.

«Η Μία πήρε λίγο αίμα και το έβαλε πάνω της για να μπορεί να προσποιηθεί ότι ήταν νεκρή», ανέφερε η θεία της στον τοπικό τηλεοπτικό σταθμό NBC DFW.

Τελικά η 11χρονη κατάφερε να βγει από το σχολείο ενώ ήταν καλυμμένη με αίματα. Στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με τραύματα στο λαιμό και την πλάτη της.

Σύμφωνα με τον πατέρα της «η Miah είπε ότι το κορίτσι στο οποίο ήταν ξαπλωμένη ανέπνεε αλλά πέθανε πριν φτάσει η βοήθεια.

Η μητέρα και ο πατέρας της Miah ήταν ανάμεσα στους γονείς που συγκεντρώθηκαν έξω από το σχολείο όταν άκουσαν πως ένας ένοπλος βρίσκεται στο σχολείο.

Με πληροφορίες από Skynews

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κίνδυνος για ζεστό νερό στην Ευρώπη: Το μέταλλο «άφνιο» και οι νέοι κανονισμοί στην ΕΕ

Διεθνή / Κίνδυνος για ζεστό νερό στην Ευρώπη: Το μέταλλο «άφνιο» και οι νέοι κανονισμοί στην ΕΕ

Η έλλειψη έγκρισης του χάφνιου και ζιρκονίου στους κανονισμούς ΕΕ απειλεί το 90% των θερμοσιφώνων και τα νοικοκυριά κινδυνεύουν με αυξημένα κόστη και περιορισμένη πρόσβαση σε ζεστό νερό από το 2027
LIFO NEWSROOM
Ο Βασιλιάς Κάρολος βγάζει ντοκιμαντέρ για τη φιλοσοφία της αρμονίας και το περιβάλλον

Διεθνή / Ο Βασιλιάς Κάρολος ετοιμάζει ντοκιμαντέρ για τη φιλοσοφία της αρμονίας και το περιβάλλον

Ο βασιλιάς Κάρολος δηλώνει ότι θέλει να εμπνεύσει ένα «αίσθημα αποφασιστικότητας» για την προστασία του περιβάλλοντος, καθώς ανακοινώνονται λεπτομέρειες για το νέο του ντοκιμαντέρ
LIFO NEWSROOM
Η ΕΕ επενδύει 1,1 δισ. δολάρια για ασφαλή καινοτομία στην τεχνητή νοημοσύνη - Τι προβλέπεται

Διεθνή / Η ΕΕ επενδύει 1,1 δισ. δολάρια για ασφαλή καινοτομία στην τεχνητή νοημοσύνη - Τι προβλέπεται

Η πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, δήλωσε: «Το να θέτουμε την τεχνητή νοημοσύνη σε προτεραιότητα σημαίνει επίσης να θέτουμε την ασφάλεια σε προτεραιότητα»
LIFO NEWSROOM
Χαιρετίζει η Τουρκία την εκεχειρία στη Γάζα: «Συνέβαλε και η Άγκυρα» λέει ο Ερντογάν - «Τελειώνει η γενοκτονία» λέει το ΥΠΕΞ

Διεθνή / Χαιρετίζει η Τουρκία την εκεχειρία στη Γάζα: «Συνέβαλε και η Άγκυρα» λέει ο Ερντογάν - «Τελειώνει η γενοκτονία» λέει το ΥΠΕΞ

Ο Τούρκος πρόεδρος ευχαριστεί ιδιαίτερα τον Αμερικανό πρόεδρο, ο οποίος «επέδειξε την απαραίτητη πολιτική βούληση για να ενθαρρύνει την ισραηλινή κυβέρνηση»
LIFO NEWSROOM
«Εμπόλεμη ζώνη» το Πόρτλαντ λόγω ICE: Κάτοικοι κοιμούνται με αντιασφυξιογόνες μάσκες

Διεθνή / «Εμπόλεμη ζώνη» το Πόρτλαντ λόγω ICE: Κάτοικοι κοιμούνται με αντιασφυξιογόνες μάσκες

Στο Πόρτλαντ, κάτοικοι του Gray’s Landing βιώνουν καθημερινά συγκρούσεις με ομοσπονδιακούς πράκτορες και διαδηλωτές - Δακρυγόνα, Εθνοφρουρά και μέτρα προστασίας έχουν γίνει μέρος της καθημερινότητας
LIFO NEWSROOM