Τέξας: Συγκλονίζει μαθήτρια που γλίτωσε από το μακελειό- Καλύφθηκε με αίμα φίλης της παριστάνοντας τη νεκρή

Τέξας: Συγκλονίζει μαθήτρια που γλίτωσε από το μακελειό- Καλύφθηκε με αίμα φίλης της παριστάνοντας τη νεκρή Facebook Twitter
Φωτ.: MiahCerilloFamily
0

Συγκλονίζουν οι ιστορίες που έρχονται από το Τέξας όπου ένας 18χρονος σκόρπισε το θάνατο σε δημοτικό σχολείο του Ουβάλντε, ανοίγοντας πυρ και σκοτώνοντας 19 παιδιά και δύο εκπαιδευτικούς.

Τις δραματικές στιγμές που έζησε μία 11χρονη μαθήτρια, η οποία κατάφερε να γλιτώσει από το μακελειό, περιγράφει η οικογένειά της.

Ο πατέρας της είπε στην Washington Post ότι η Μία, όπως ονομάζεται το κορίτσι, είδε τη δασκάλα της να σκοτώνεται από τα πυρά του μακελάρη Σαλβαντόρ Ράμος και το κινητό της να της πέφτει από το χέρι. Στη συνέχεια η κόρη του, όπως ανέφερε, άρπαξε το κινητό και κάλεσε την αστυνομία. Παράλληλα, προσπαθώντας να γλιτώσει από τα πυρά ξάπλωσε πάνω σε μία συμμαθήτριά της που είχε πυροβοληθεί, προκειμένου να φαίνεται πως είναι νεκρή.

«Η Μία πήρε λίγο αίμα και το έβαλε πάνω της για να μπορεί να προσποιηθεί ότι ήταν νεκρή», ανέφερε η θεία της στον τοπικό τηλεοπτικό σταθμό NBC DFW.

Τελικά η 11χρονη κατάφερε να βγει από το σχολείο ενώ ήταν καλυμμένη με αίματα. Στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με τραύματα στο λαιμό και την πλάτη της.

Σύμφωνα με τον πατέρα της «η Miah είπε ότι το κορίτσι στο οποίο ήταν ξαπλωμένη ανέπνεε αλλά πέθανε πριν φτάσει η βοήθεια.

Η μητέρα και ο πατέρας της Miah ήταν ανάμεσα στους γονείς που συγκεντρώθηκαν έξω από το σχολείο όταν άκουσαν πως ένας ένοπλος βρίσκεται στο σχολείο.

Με πληροφορίες από Skynews

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΗΝΩΜΕΝΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ BREXIT ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ

Διεθνή / Brexit: Πάνω από τους μισούς Βρετανούς υποστηρίζουν την επανένταξη στην ΕΕ, δέκα χρόνια μετά το δημοψήφισμα

Η αυξανόμενη στήριξη των Βρετανών για επανένταξη στην Ευρωπαϊκή Ένωση, φέρνει το Εργατικό Κόμμα αντιμέτωπο με πολιτικά διλήμματα, καθώς η «προσεκτική στάση» του κινδυνεύει να του κοστίσει σε ψηφοφόρους
THE LIFO TEAM
ΣΤΕΝΑ ΟΡΜΟΥΖ ΕΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΧΩΡΙΣ ΑΜΕΡΙΚΗ

Διεθνή / Η Ευρώπη «αποφασίζει» για τα Στενά του Ορμούζ χωρίς τους Αμερικανούς: Τι προτείνουν Μακρόν και Στάρμερ

Η ελευθερία της ναυσιπλοΐας στα Στενά του Ορμούζ αποτελεί άμεση προτεραιότητα, κυρίως με δεδομένες τις παγκόσμιες οικονομικές επιπτώσεις που ο πόλεμος
THE LIFO TEAM
Γιατί ο Ζόχραν Μαμντάνι δεν θα πάει στο Met Gala

Ειδήσεις / Γιατί ο Ζόχραν Μαμντάνι δεν θα πάει στο Met Gala

Ο δήμαρχος της Νέας Υόρκης επιβεβαίωσε ότι ούτε ο ίδιος ούτε η σύζυγός του, Ράμα Ντουάτζι, θα παραστούν στο φετινό Met Gala. Η απόφασή του έρχεται σε μια στιγμή που ο Μαμντάνι επιμένει δημόσια στο κόστος ζωής και στη φορολόγηση των πολύ πλούσιων.
THE LIFO TEAM
ΗΠΑ ΓΚΑΛΟΠ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΑΝΔΡΕΣ

Διεθνή / Gallup: Η αύξηση της θρησκευτικότητας στους νέους άνδρες αλλάζει τις ισορροπίες μεταξύ των φύλων

Στις ΗΠΑ, το 42% των ανδρών ηλικίας 18 έως 29 ετών δηλώνει ότι η θρησκεία είναι «πολύ σημαντική» για τους ίδιους, ποσοστό αυξημένο αισθητά από το 28% που καταγραφόταν το 2022-2023
THE LIFO TEAM