ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΜΑΪΟΥ

«Top Gun: Maverick»: Κέιτ και Ουίλιαμ στην πρεμιέρα στο Λονδίνο- Τους υποδέχθηκε ο Τομ Κρουζ

Κέιτ και Ουίλιαμ στην πρεμιέρα του «Top Gun: Maverick» στο Λονδίνο- Τους υποδέχθηκε ο Τομ Κρουζ Facebook Twitter
Φωτ.: EPA
0

Ο Τομ Κρουζ και η ομάδα του παρακολούθησαν την πολυαναμενόμενη ταινία τους «Top Gun: Maverick» στη Βρετανία, όπου το παρών έδωσε και το πριγκιπικό ζεύγος.

Την Πέμπτη, το κόκκινο χαλί «μεταφέρθηκε» και στο Λονδίνο όπου ο πρωταγωνιστής υποδέχτηκε τον πρίγκιπα Ουίλιαμ με την δούκισσα του Κέιμπριτζ, Κέιτ Μίντλετον.

Η Κέιτ εμφανίστηκε με μία μαύρη, μακριά τουαλέτα και ελεύθερους τους ώμους, του σχεδιαστή Roland Mouret. Άφησε τα μαλλιά της λυτά πίσω από τα αυτιά, αναδεικνύοντας τα statement σκουλαρίκια της.

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ επέλεξε να φορέσει ένα κλασικό μαύρο σμόκιν και παπιγιόν.

Ο Τομ Κρουζ χαιρέτισε το ζευγάρι και τους σύστησε στο υπόλοιπο καστ, που παραβρέθηκε στην πρεμιέρα.

Ο ίδιος ο Ουίλιαμ εξάλλου υπήρξε πιλότος ελικοπτέρων της Βασιλικής Πολεμικής Αεροπορίας και η αγάπη του για τα αεροπλάνα είναι γνωστή.

Ωστόσο η πρεμιέρα στο Λονδίνο δεν ήταν η πρώτη φορά που ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και η Κέιτ είδαν την πολυαναμενόμενη ταινία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, την είχαν παρακολουθήσει σε μία μια ειδική προβολή του σίκουελ του «Top Gun» μετά από πρόσκληση του Κρουζ, ο οποίος είχε ακούσει ότι ο Ουίλιαμ ήταν θαυμαστής της πρώτης ταινίας του 1986.

Οι ηθοποιοί Μάιλς Τάιλερ, Τζον Χαμ και Τζένιφερ Κόνελι ήταν επίσης παρόντες στην πρεμιέρα στο κόκκινο χαλί που έγινε στο Λονδίνο μια μέρα μετά από μια προβολή στο Φεστιβάλ των Καννών, όπου η ταινία και ο Τομ Κρουζ καταχειροκροτήθηκαν επί 6 λεπτά.

Πολιτισμός
0

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΜΑΪΟΥ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το περιοδικό Monocle επέλεξε τους Point Supreme ως το καλύτερο αρχιτεκτονικό γραφείο για έργα κατοικίας στον κόσμο.

Πολιτισμός / Το Monocle επέλεξε τους Αθηναίους Point Supreme ως το καλύτερο αρχιτεκτονικό γραφείο για έργα κατοικίας στον κόσμο

Στην ίδια λίστα που περιλαμβάνει 50 βραβεία για ανθρώπους και έργα που επιδιώκουν να βελτιώσουν την ποιότητα ζωής και που βοηθούν στη δημιουργία κοινοτήτων συναντάμε και ένα αθηναϊκό βιβλιοπωλείο.
NEWSROOM
Η Άννα Κοκκίνου διαβάζει τον «Μοσκώβ-Σελήμ» του Γεωργίου Βιζυηνού

Πολιτισμός / Η Άννα Κοκκίνου διαβάζει τον «Μοσκώβ-Σελήμ» του Γεωργίου Βιζυηνού την Κυριακή στο ΚΠΙΣΝ

Η Άννα Κοκκίνου συνεργάζεται με τον Νίκο Βελιώτη και διαβάζει το τελευταίο και, κατά γενική παραδοχή, σπουδαιότερο διήγημά του Γεωργίου Βιζυηνού την Κυριακή στον Φάρο του ΚΠΙΣΝ.
NEWSROOM