Η Μπλέικ Λάιβλι δεν έχει στιλίστα- ενίοτε ράβει τα ρούχα της ή παίρνει του Ράιαν Ρέινολντς

Η Μπλέικ Λάιβλι δεν έχει στιλίστα- ενίοτε ράβει τα ρούχα της ή παίρνει του Ράιαν Ρέινολντς Facebook Twitter
0

Οι στιλιστικές επιλογές της Μπλέικ Λάιβλι είναι αποκλειστικά δικές της- είτε σημαίνει να φοράει ρούχα του Ράιαν Ρέινολντς είτε να ράβει μόνη τα ρούχα της.

Η 34χρονη ηθοποιός μίλησε στο "Life in Looks" της Vogue, λίγο μετά την εντυπωσιακή και πολυσυζητημένη εμφάνιση που έκανε στο φετινό Met Gala, αποκαλύπτοντας άγνωστες λεπτομέρειες για μερικά από τα διασημότερα look της, πολλά εκ των οποίων επιμελήθηκε μόνη της. 

Η Λάιβλι ξεκίνησε σχολιάζοντας κάποια σύνολα από την ταινία «The Sisterhood of the Traveling Pants» του 2005 αλλά και την τηλεοπτική σειρά «Gossip Girl», που παιζόταν μεταξύ 2007 και 2012.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε σε διάφορες εμφανίσεις της στο κόκκινο χαλί, από το Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών μέχρι πιο «κλειστές» πρεμιέρες ταινιών, καθώς επίσης κάποια από τα γνωστότερα look της όταν ήταν έγκυος, ακόμη και τα ρούχα που φόρεσε στο «A Simple Favor» του 2018.

«Δεν συνεργάζομαι με στιλίστα, ποτέ δεν το έκανα», λέει στο βίντεο, ενώ παραδέχεται πως δεν φοβάται να κάνει μέχρι και προσωπική δουλειά για κάποιο ρούχο. Για τα 2022 Gem Awards τον περασμένο Μάρτιο, στη Νέα Υόρκη, έραψε η ίδια το ρούχο της- πηγαίνοντας μάλιστα προς την εκδήλωση. 

«Θυμάμαι λέω, "Μήπως περισσεύει ένα κίτρινο διαμάντι να μου δώσεις, απλώς να το δανειστώ για να το ράψω στο φόρεμα;", ήταν η ερώτηση στην Lorraine Schwartz, που επιμελείται τα κοσμήματά της. «Οπότε να' μαι στο αυτοκίνητο με βελόνα και κλωστή να ράβω το κίτρινο διαμάντι στο φόρεμά μου, προσευχόμενη να μην φύγει», εξηγεί.

«Μετά, κυριολεκτικά την στιγμή που έφευγα από την εκδήλωση, μου λένε, "πρέπει να μας το επιστρέψεις". Τους λέω, "είναι ραμμένο στο φόρεμα". Και μου έδωσαν ένα μαχαίρι και κάθισα να βγάλω το διαμάντι επί τόπου», προσθέτει.

Η Μπλέικ Λάιβλι δεν έχει στιλίστα- ενίοτε ράβει τα ρούχα της ή παίρνει του Ράιαν Ρέινολντς Facebook Twitter

Μια άλλη βασική αρχή της Μπλέικ Λάιβλι; Μην διστάζεις να χρησιμοποιείς όσα έχεις- ή στην περίπτωσή της, όσα έχει ο σύζυγός της, Ράιαν Ρέινολντς.

Στην πρώτη διαφήμιση των Betty Buzz πέρυσι, παραδέχθηκε στην Vogue πως πήγε στην ντουλάπα του Ράιαν Ρέινολντς «και λέω, "Θα ήταν τέλειο αν έπαιρνα τα ρούχα του"».

«Κάνεις βόλτα στη Νέα Υόρκη και κυκλοφορούν παντού φορτηγάκια με το πρόσωπό του και το μπουκάλι του Aviation», είπε για την εταιρία τζιν του συζύγου της.

«Σκέφτηκα ότι θα είχε πλάκα να του κάνω έκπληξη με ένα φορτηγάκι που θα έχει πάνω το δικό μου πρόσωπο. Οπότε πήγα στην ντουλάπα του και φόρεσα το αγαπημένο του παλτό, το τζιν του και ένα μπλουζάκι. Ίδια καρέκλα, ίδιο σημείο», λέει για την διαφήμιση. «Αυτό που δεν γνωρίζει ο κόσμος είναι πως βασικά φοράω όλα τα ρούχα του», προσθέτει. 

Η Μπλέικ Λάιβλι δεν έχει στιλίστα- ενίοτε ράβει τα ρούχα της ή παίρνει του Ράιαν Ρέινολντς Facebook Twitter
Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η τελευταία αποστολή του Ντράγκι: Αρκεί 1,2 τρισ. ευρώ για να σωθεί η Ευρώπη;

Διεθνή / Η τελευταία αποστολή του Ντράγκι: Αρκούν 1,2 τρισ. ευρώ για να σωθεί η Ευρώπη;

Ο Μάριο Ντράγκι επιστρέφει με σχέδιο αναγέννησης της ευρωπαϊκής οικονομίας. Νέος ευρωπαϊκός προϋπολογισμός, κλιματική κρίση, άμυνα και η μάχη για την ανταγωνιστικότητα της Ε.Ε. – όλα κρέμονται από μια πολιτική ισορροπία.
LIFO NEWSROOM
Σκοτώθηκε στα 114 ο γηραιότερος μαραθωνοδρόμος στον κόσμο - Τον πάτησε αυτοκίνητο

Διεθνή / Νεκρός στα 114 του ο γηραιότερος μαραθωνοδρόμος στον κόσμο - Τον παρέσυρε αυτοκίνητο

Ο Fauja Singh παρασύρθηκε από οδηγό στο χωριό του στην Ινδία - «Να τρώτε λιγότερο, να τρέχετε περισσότερο και να είστε χαρούμενοι. Αυτό είναι το μυστικό της μακροζωίας» είπε ο «τυφώνας με το τουρμπάνι» σε πρόσφατη συνέντευξη
LIFO NEWSROOM
Κύπρος: 51 χρόνια από το πραξικόπημα που άνοιξε τον δρόμο στην τουρκική εισβολή

Διεθνή / Κύπρος: 51 χρόνια από το πραξικόπημα που άνοιξε τον δρόμο στην τουρκική εισβολή

Η ντε φάκτο διχοτόμηση του νησιού διατηρείται μέχρι σήμερα, με τη Βόρεια Κύπρο να τελεί υπό τουρκική στρατιωτική κατοχή και τη «Τουρκική Δημοκρατία της Βόρειας Κύπρου» να αναγνωρίζεται διεθνώς μόνο από την Άγκυρα.
LIFO NEWSROOM
Η Γαλλία δηλώνει διατεθειμένη να συζητήσει επανορθώσεις για τις αποικιακές σφαγές στον Νίγηρα

Διεθνή / Η Γαλλία δηλώνει διατεθειμένη να συζητήσει επανορθώσεις για τις αποικιακές σφαγές στον Νίγηρα

Περισσότερο από έναν αιώνα μετά τη σφαγή εκατοντάδων ανθρώπων και τη λεηλασία ολόκληρων κοινοτήτων στη Νίγηρα, η Γαλλία δηλώνει για πρώτη φορά διατεθειμένη να συνομιλήσει για ιστορική αποκατάσταση, χωρίς ωστόσο να αναγνωρίζει επίσημα ευθύνη
LIFO NEWSROOM
Η Αλμπανέζε του ΟΗΕ χαιρετίζει τη συνάντηση των 30 κρατών για την Παλαιστίνη

Διεθνή / Η Αλμπανέζε του ΟΗΕ χαιρετίζει τη συνάντηση των 30 κρατών για την Παλαιστίνη

Στόχος της συνάντησης, στην οποία συμμετέχουν μεταξύ άλλων, Κίνα και Ισπανία είναι να συμφωνηθεί ένα αναλυτικό σχέδιο πολιτικών, οικονομικών και νομικών ενεργειών ώστε να τερματιστεί η κατοχή του Ισραήλ στα παλαιστινιακά εδάφη
LIFO NEWSROOM
Νέα εφαρμογή για την προστασία των παιδιών στο διαδίκτυο έρχεται στην Ελλάδα και άλλα τέσσερα ευρωπαϊκά κράτη

Διεθνή / Νέα εφαρμογή για την προστασία των παιδιών στο διαδίκτυο έρχεται στην Ελλάδα

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή ανακοίνωσε ότι Δανία, Γαλλία, Ελλάδα, Ιταλία και Ισπανία θα δοκιμάσουν μια εφαρμογή για επαλήθευση ηλικίας, με στόχο την απαγόρευση πρόσβασης παιδιών σε επιβλαβές περιεχόμενο
LIFO NEWSROOM