Ρούλα Πισπιρίγκου: Οι γιατροί στο Ρίο είχαν ενημερώσει το νοσοκομείο Παίδων για ύποπτες κινήσεις της

Ρούλα Πισπιρίγκου: Οι γιατροί στο Ρίο είχαν ενημερώσει το νοσοκομείο Παίδων για ύποπτες κινήσεις της Facebook Twitter
0

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας για τη δράση της Ρούλας Πισπιρίγκου, της μητέρας των τριών παιδιών από την Πάτρα, η οποία κρίθηκε προφυλακιστέα για ανθρωποκτονία από πρόθεση στην 9χρονη κόρη της Τζωρτζίνα.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, οι γιατροί του νοσοκομείου του Ρίου είχαν ενημερώσει τους συναδέλφους τους στο νοσοκομείο Παίδων Αγλαΐα Κυριακού σχετικά με τα περίεργα επεισόδια που είχε εμφανίσει η 9χρονη.

Συγκεκριμένα, οι γιατροί του νοσοκομείου του Ρίου είχαν ζητήσει την επιτήρηση της 33χρονης μητέρας, καθώς πολλές ήταν οι κινήσεις της που είχαν προκαλέσει τις υποψίες τους, όπως μετέδωσε το Mega και ο δημοσιογράφος, Βασίλης Λαμπρόπουλος. 

Σημειώνεται πως η Ρούλα Πισπιρίγκου είχε ζητήσει να νοσηλευτεί η Τζωρτζίνα σε μονόκλινο δωμάτιο, ενώ η 9χρονη παρουσίαζε περίεργα επεισόδια όταν βρισκόταν υπό την επιτήρηση της μητέρας της.

«Φαίνεται να υπήρξε επικοινωνία, γιατρών από το νοσοκομείο του Ρίου, προς συναδέλφους τους στο νοσοκομείο Παίδων, όπου τους ειδοποίησαν γι' αυτά τα περίεργα επεισόδια και να υπάρχει μία επιτήρηση της 33χρονης μητέρας», σύμφωνα με τον Βασίλη Λαμπρόπουλο.

Παράλληλα, αποκάλυψε πως το στενό συγγενικό περιβάλλον της Ρούλας Πισπιρίγκου έκανε πλάκα και αποκαλούσε «Αϊνστάιν» την 33χρονη πριν εκείνη συλληφθεί.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

LiFO ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ ΤΩΝ ΔΕΛΦΩΝ

Ελλάδα / Μιχάλης Μαρμαρινός από Δελφούς: «Δεν υπάρχει το "εγώ" χωρίς τον συνάνθρωπο»

Ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής του Φεστιβάλ Αθηνών-Επιδαύρου συμμετείχε μαζί με τον ομότιμο καθηγητή Κοινωνικής Ψυχιατρικής Στέλιο Στυλιανίδη και τον επικεφαλής ιατρό αποστολών στο Ευρωπαϊκό Κέντρο Αστροναυτών, Αδριανό Γολέμη, σε μια συζήτηση όπου στο επίκεντρο βρέθηκαν η αποδοχή, η συμπερίληψη, η ψυχική υγεία και η αξία της συνεργασίας, στο πλαίσιο του 11ου Οικονομικού Φόρουμ των Δελφών.
THE LIFO TEAM