Παραγουάη: Ελάφι σκότωσε φρουρό στο προεδρικό μέγαρο- Το έφεραν ως δώρο

Παραγουάη: Ελάφι σκότωσε φρουρό στο προεδρικό μέγαρο- Το είχαν φέρει δώρο Facebook Twitter
0

Ένας στρατιωτικός σκοτώθηκε αφού δέχτηκε επίθεση από ένα ελάφι που τον τρύπησε με τα κέρατά του, την ώρα που εκτελούσε υπηρεσία φρούρησης στο προεδρικό μέγαρο της Παραγουάης, στην Ασουνσιόν.

Ο λοχίας του πεζικού Βίκτορ Ισάσι Φλέτσα, 42 ετών, άφησε την τελευταία του πνοή τη νύχτα της Δευτέρας λόγω των διατρητικών τραυμάτων που του προκάλεσε το ζώο, σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξέδωσαν οι ένοπλες δυνάμεις.

Το ελάφι, του υποείδους τσιτάλι που ζει στην Ινδία, είχε γίνει δώρο στην προεδρική κατοικία, ανέφερε ο διευθυντής Πανίδας και Χλωρίδας στο υπουργείο Περιβάλλοντος, ο Φρέντερικ Μπάουερ.

Ο εκπρόσωπος του πεζικού Βίκτορ Ουρνταπιλέτα είπε στο Reuters ότι οι κάμερες του κλειστού κυκλώματος παρακολούθησης έπιασαν τη στιγμή που ο λοχίας πλησίασε το ελάφι και εκείνο του επιτέθηκε. Ο Φλέτσα μεταφέρθηκε σε στρατιωτικό νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Ο Ουρνταπιλέτα είπε ότι δεν υπάρχει κανένα προηγούμενο παρόμοιας επίθεσης από ζώα που ζουν στους κήπους του προεδρικού μεγάρου.

Στο παρελθόν στο προεδρικό μέγαρο υπήρχαν, μεταξύ άλλων, στρουθοκάμηλοι και πόνι. Τα ζώα βρίσκονται σε περιφραγμένο χώρο και δεν έρχονται σε επαφή με τους επισκέπτες της προεδρίας.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ, Reuters

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τζέφρι Έπσταϊν: Στη δημοσιότητα έγγραφα ομοσπονδιακής έρευνας του 2019

Διεθνή / Τζέφρι Έπσταϊν: Στη δημοσιότητα έγγραφα ομοσπονδιακής έρευνας του 2019

Την προηγούμενη Παρασκευή, δικαστής στη Φλόριντα ενέκρινε ένα διαφορετικό αίτημα για την αποσφράγιση των πρακτικών του σώματος ενόρκων από μια άλλη έρευνα για τον Έπσταϊν, που χρονολογείται από το 2005 και το 2007
LIFO NEWSROOM
Ληστεία στο Λούβρο: Οι δράστες διέφυγαν από το μουσείο μισό λεπτό πριν φτάσουν οι Αρχές

Διεθνή / Ληστεία στο Λούβρο: Οι δράστες διέφυγαν από το μουσείο 30 δευτερόλεπτα πριν φτάσουν οι Αρχές

Η έρευνα του Υπουργείου Πολιτισμού της Γαλλίας εντόπισε σοβαρά κενά ασφαλείας, όπως χαλασμένες και σπασμένες κάμερες και έλλειψη συντονισμού στο διασημότερο μουσείο του κόσμου
LIFO NEWSROOM
Το γράμμα της Μέγκαν Μαρκλ στον πατέρα της μετά τον ακρωτηριασμό του ποδιού του

Διεθνή / Το γράμμα της Μέγκαν Μαρκλ στον πατέρα της μετά τον ακρωτηριασμό του ποδιού του

Ο Τόμας Μαρκλ εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε νοσοκομείο στις Φιλιππίνες - Εξέφρασε την επιθυμία να συμφιλιωθεί με την κόρη του αλλά και να γνωρίσει τα εγγόνια του πριν φύγει από τη ζωή
LIFO NEWSROOM