ΦΩΤΙΕΣ ΤΩΡΑ

Κρούσμα στο Μαξίμου: Θετικός στον κορωνοϊό ο Άκης Σκέρτσος

Ακης Σκέρτσος Facebook Twitter
EUROKINISSI
0

Θετικός στον κορωνοϊό διαγνώστηκε ο υπουργός Επικρατείας, Άκης Σκέρτσος.

Το γραφείο του κ. Σκέρτσου είναι στο Μέγαρο Μαξίμου και ακολουθούνται όλα τα προβλεπόμενα πρωτόκολλα ιχνηλάτησης. 

Την ανακοίνωση έκανε ο ίδιος ο υπουργός μέσω ανάρτησής του στο Facebook, προσθέτοντας ότι έχει ήπια συμπτώματα.

«Σήμερα το πρωί διαγνώστηκα θετικός στον κορωνοϊό μετά από rapid test. Χάρη στον τριπλό εμβολιασμό μου τα συμπτώματα έως τώρα είναι εξαιρετικά ήπια, μια μικρή ενόχληση στο λαιμό και ένας σποραδικός ξερόβηχας. Προχωρώ άμεσα σε εφαρμογή των πρωτοκόλλων απομόνωσης του ΕΟΔΥ και θα εργάζομαι από το σπίτι τις επόμενες ημέρες. Το εμβόλιο σώζει. Όσοι δεν έχουν κάνει ακόμη την πρώτη ή την τρίτη δόση του εμβολιασμού τους, ας το πράξουν το συντομότερο δυνατό», έγραψε.

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα και ο υπουργός Δικαιοσύνης, Κώστας Τσιάρας γνωστοποίησε ότι είναι θετικός στον κορωνοϊό. Όπως σημείωσε στην ανάρτησή του, το PCR test που έκανε βγήκε θετικό και για την ώρα έχει ήπια συμπτώματα και παραμένει σε καραντίνα.

«Με εξαιρετικά ήπια συμπτώματα χάρη στον πλήρη εμβολιασμό μου, βρέθηκα θετικός στον COVID-19 έπειτα από μοριακό έλεγχο PCR. Ακολουθώντας το υγειονομικό πρωτόκολλο παραμένω απομονωμένος και τις επόμενες μέρες θα ασκώ τα καθήκοντά μου εξ αποστάσεως», έγραψε ο Κώστας Τσιάρας.

Πολιτική
0

ΦΩΤΙΕΣ ΤΩΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πόσο έχουν αλλάξει οι ιστορικές σχέσεις της Ρωσίας με την Ελλάδα και την Τουρκία

Βασιλική Σιούτη / Πόσο έχουν αλλάξει οι ιστορικές σχέσεις της Ρωσίας με την Ελλάδα και την Τουρκία

Ο Θάνος Βερέμης, ιστορικός και πολιτικός επιστήμονας, μιλά στη Βασιλική Σιούτη για τις ελληνορωσικές σχέσεις από την Ελληνική Επανάσταση μέχρι σήμερα αλλά και για τις σχέσεις της Ρωσίας με την Τουρκία και τις μεγάλες δυνάμεις της Ευρώπης τον 19ο και τον 20ό αιώνα. Πόσο έχουν αλλάξει τα πράγματα;
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Κοινή δήλωση Ελλάδας, Γαλλίας, Βρετανίας, Δανίας και Σλοβενίας: «Το Ισραήλ να ανακαλέσει άμεσα την απόφαση για τη Γάζα»

Πολιτική / Κοινή δήλωση Ελλάδας, Γαλλίας, Βρετανίας, Δανίας και Σλοβενίας: «Το Ισραήλ να ανακαλέσει άμεσα την απόφαση για τη Γάζα»

Στη δήλωση αναφέρεται ότι το σχέδιο «κινδυνεύει να παραβιάσει το διεθνές ανθρωπιστικό δίκαιο» και ότι «θα θέσει σε κίνδυνο τις ζωές όλων των αμάχων στη Γάζα»
LIFO NEWSROOM
Λένα Σαμαρά: Η επίσημη ανακοίνωση της ΥΠΕ για τον θάνατό της

Πολιτική / Λένα Σαμαρά: Η επίσημη ανακοίνωση της ΥΠΕ για τον θάνατό της

«Κατά την διάρκεια της διερεύνησης των αιτιών της κατάστασης της, η ασθενής παρουσίασε ραγδαία επιδείνωση και παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού του νοσοκομείου η ασθενής κατέληξε» αναφέρει η ανακοίνωση
LIFO NEWSROOM
Γεωργιάδης για θάνατο Λένας Σαμαρά: Ο νευρολόγος του Σισμανόγλειου ζήτησε τη μεταφορά της στον Ευαγγελισμό

Πολιτική / Γεωργιάδης για θάνατο Λένας Σαμαρά: Ο νευρολόγος του Σισμανόγλειου ζήτησε τη μεταφορά της στον Ευαγγελισμό

« Δυστυχώς έπαθε ανακοπή μέσα στο Νοσοκομείο. Δεν είναι όλα πολιτική. Δείξτε επιτέλους λίγο σεβασμό» αναφέρει σε ανάρτησή του ο υπουργός υγείας
LIFO NEWSROOM