ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΜΑΪΟΥ

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Τα προφίλ και οι ένοχες αναρτήσεις του πρώην παρουσιαστή των «Ράδιο Αρβύλα»

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Τα προφίλ και οι «ένοχες» αναρτήσεις του πρώην παρουσιαστή των «Ράδιο Αρβύλα» Facebook Twitter
0

Καταιγιστικές είναι οι αποκαλύψεις για νεότερες αναρτήσεις του Στάθη Παναγιωτόπουλου σε πορνογραφικές ιστοσελίδες. 

Σύμφωνα με ερευνητικό ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού Mega, παρότι ο πρώην παρουσιαστής του «Ράδιο Αρβύλα» ισχυρίστηκε πως από το 2019 δεν έχει δημοσιεύσει κανένα ιδιωτικό βίντεο με πρώην συντρόφους τους, υπάρχουν νεότερες αναρτήσεις με το ψευδώνυμό που συνδέεται με τον ίδιο, το 2020 και το 2021, με τουλάχιστον 20 βίντεο και δεκάδες φωτογραφίες που εικονίζονται με 6 με 7 γυναίκες, μερικές από τις οποίες είναι αναγνωρίσιμες. 

Σε ιστοσελίδα για οίκους ανοχής, υπάρχει βίντεο που ανέβηκε στις 21 Μαρτίου του 2021 με τη λεζάντα «αυτό το ***** γλεντάω αυτό τον καιρό, ελπίζω να σας αρέσει».

Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει είναι σε βαθμό κακουργήματος και ο Παναγιωτόπουλος ισχυρίζεται πως το σχετικό βίντεο ξέχασε να το κατεβάσει. Προς το παρόν, τρεις γυναίκες έχουν καταθέσει μήνυση σε βάρος του, αλλά υπάρχουν κι άλλα βίντεο με διαφορετικά πρόσωπα, που η ΕΛ.ΑΣ επιχειρεί να ταυτοποιήσει. 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο Παναγιωτόπουλος χρησιμοποιούσε δύο προφίλ με το όνομα Ολλανδού τραγουδιστή και τους αριθμούς «63» (χρονολογία της γέννησης του) και «75». Τα τελευταία 13 χρόνια φέρεται να είχε αναρτήσει περισσότερα από 20 ερωτικά βίντεο και περίπου 50 φωτογραφίες, δέκα διαφορετικών γυναικών, σύμφωνα με τον αστυνομικό συντάκτη Βασίλη Λαμπρόπουλο.

Ο 58χρονος πρώην τηλεπαρουσιαστής, αναρτούσε υλικό σε δύο διεθνή sites με πορνογραφικό υλικό, διατηρώντας και δικό του «κανάλι» επίδειξης ερωτικών βίντεο, με ελεγχόμενη πρόσβαση, για το οποίο εξετάζεται αν είχε οικονομικό όφελος.

Επιπλέον, φέρεται να έκανε σχετικές αναρτήσεις τα τελευταία χρόνια σε ελληνικό ιστότοπο.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Mega, μετά την πρώτη κινητοποίηση των δικαστικών αρχών τον Οκτώβριο του 2019, χρησιμοποίησε δεύτερο ψευδώνυμο, αναρτώντας γυμνές φωτογραφίες άλλων γυναικών με τις οποίες διατηρούσε μέχρι και πρόσφατα ερωτική σχέση.

Σήμερα μετά την σύντομη απολογία του, ο Στάθης Παναγιωτόπουλος αφέθηκε ελεύθερος με τους ίδιους περιοριστικούς όρους που του έχουν ήδη επιβληθεί: απαγόρευση εξόδου από τη χώρα, υποχρέωση να παρουσιάζεται δυο φορές το μήνα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής. Ο παρουσιαστής κατέβαλε εγγύηση 30.000 ευρώ. 

Ελλάδα
0

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΜΑΪΟΥ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μάτι: «Μηδενική ανοχή στον λαϊκισμό ως προς τη Δικαιοσύνη» λέει η Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων

Ελλάδα / Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων για Μάτι: Έχουν στηθεί λαϊκά δικαστήρια υπό την ανοχή της Πολιτείας

Τι απαντά το συνδικαλιστικό όργανο των δικαστών για τους «προπηλακισμούς» σε βάρος λειτουργών της Δικαιοσύνης - Τι εξηγούν για την απόφαση που έλαβε το Τριμελές Πλημμελειοδικείο για την τραγωδία με τους 104 νεκρούς στο Μάτι
NEWSROOM