Μετρό παρέσυρε και σκότωσε 41χρονη- Είχε δεμένο μαζί τον σκύλο της που έμεινε στο συρμό

Μετρό παρέσυρε και σκότωσε 41χρονη- Είχε δεμένο μαζί τον σκύλο της που έμεινε στο συρμό Facebook Twitter
0

Τραγικό θάνατο βρήκε μια γυναίκα στο Σαν Φρανσίσκο που σύρθηκε από συρμό του μετρό όταν έκλεισαν οι πόρτες ανάμεσα σε εκείνη και τον σκύλο της. 

Η Amy Adams βρισκόταν στην αποβάθρα του σταθμού BART, το απόγευμα της Δευτέρας, με το λουρί του σκύλου δεμένο στη μέση της. 

Αρχικά επιβιβάστηκε σε έναν συρμό με προορισμό το Dublin/Pleasanton, αλλά αποφάσισε να κατέβει την τελευταία στιγμή. Ενώ αποβιβαζόταν, ο σκύλος της δεν ακολούθησε. 

Ο συρμός έφυγε με τον σκύλο μέσα και την 41χρονη να παρασύρεται στις ράγες. Ο σκύλος δεν τραυματίστηκε, ενώ μέχρι στιγμής παραμένει ασαφές αν πρόκειται για ζώο υπηρεσίας. 

«Ήταν τραυματική εμπειρία. Όλοι βρισκόμασταν σε κατάσταση σοκ», σχολίασε ο Mike Sim, αυτόπτης μάρτυρας. 

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΜΠΑΡΑΚ ΟΜΠΑΜΑ ΜΙΝΕΑΠΟΛΗ ICE

Διεθνή / «Οι Αμερικανοί λένε όχι»: Ο Ομπάμα στηρίζει δημόσια τις διαδηλώσεις κατά της ICE στη Μινεάπολη

Ο Ομπάμα έκανε λόγο για «πρωτοφανή» δράση της ICE στη Μινεάπολη, περιγράφοντας επιχειρήσεις χωρίς σαφές πλαίσιο, με ομοσπονδιακούς πράκτορες να μπαίνουν σε σπίτια και να βγάζουν ανθρώπους έξω
THE LIFO TEAM
Ζιζέλ Πελικό: «Ένιωσα συντετριμμένη από τη φρίκη αλλά δεν νιώθω θυμό»

Διεθνή / Ζιζέλ Πελικό: «Ένιωσα συντετριμμένη από τη φρίκη αλλά δεν νιώθω θυμό»

Η 73χρονη δηλώνει αποφασισμένη να βρει απαντήσεις για να θεραπευτεί - «Θέλω να επισκεφθώ τον πρώην σύζυγό μου για να έχω απαντήσεις. Δεν ξέρω αν θα τα καταφέρω, αλλά πρέπει να τον κοιτάξω κατάματα»
THE LIFO TEAM