Σάκκαρη: Στις «16» του US Open, για δεύτερη διαδοχική χρονιά- Νίκησε την Κβίτοβα

Σάκκαρη: Στις «16» του US Open, για δεύτερη διαδοχική χρονιά- Νίκησε την Κβίτοβα Facebook Twitter
Πηγή φωτό EPA
0

Ασταμάτητη είναι η Μαρία Σάκκαρη στο US Open, καθώς με νίκη επί της Πέτρα Κβίτοβα εξασφάλισε την πρόκρισή της στις «16» του τουρνουά, για δεύτερη διαδοχική χρονιά. 

Η 26χρονη Ελληνίδα τενίστρια επικράτησε με 6-4, 6-3 της Τσέχας που βρίσκεται στο Νο11 της παγκόσμιας κατάταξης μέσα σε 81 λεπτά και πήρε το «εισιτήριο» για τον τέταρτο γύρο. 

Η επόμενη αντίπαλος της Μαρίας Σάκκαρη θα είναι η Μπιάνκα Αντρεέσκου, που είχε κατακτήσει το US Open το 2019. Η Καναδή βρίσκεται στο Νο7 της παγκόσμιας κατάταξης και είναι εκείνη που απέκλεισε την Ελληνίδα στον ημιτελικό του Miami Open τον περασμένο Απρίλιο. 

Αθλητισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι αθλητικές στιγμές που στιγμάτισαν το 2025

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ / Οι σημαντικότερες αθλητικές στιγμές του 2025

Από ιστορικές ελληνικές επιτυχίες και τελικούς που θα μνημονεύονται για δεκαετίες, μέχρι γεγονότα που πάγωσαν τον παγκόσμιο αθλητικό πλανήτη. Μια αναδρομή στα κορυφαία αθλητικά στιγμιότυπα που σημάδεψαν τη χρονιά που φεύγει.
ΑΚΗΣ ΚΑΤΣΟΥΔΑΣ