Σινσινάτι: Δεν τα κατάφερε ο Τσιτσιπάς στον ημιτελικό- Ήττα από τον Ζβέρεφ

Σινσινάτι: Δεν τα κατάφερε ο Τσιτσιπάς στον ημιτελικό- Ήττα από τον Ζβέρεφ Facebook Twitter
Πηγή φωτό EPA
0

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς δεν τα κατάφερε κόντρα στον Αλεξάντερ Ζβέρεφ στον ημιτελικό του Σινσινάτι Όπεν. 

Ο Έλληνας τενίστας, αν και προηγήθηκε με 4-1 στο τρίτο σετ, τελικά έχασε από τον Γερμανό «χρυσό» Ολυμπιονίκη με  6-4, 3-6, 7-6 (4) σε ένα ματς που κράτησε 2 ώρες και 41 λεπτά. 

Πλέον, ο Τσιτσιπάς πηγαίνει στο US Open έχοντας φτάσει στα ημιτελικά στα δύο τελευταία τουρνουά που συμμετείχε, στο Τορόντο και στο Σινσινάτι. 

Ο Ζβέρεφ πήρε το πρώτο σετ και προηγήθηκε 2-0 στο δεύτερο, αλλά ο Τσιτσιπάς επανήλθε και κατέκτησε το δεύτερο σετ. Όμως, παρότι ο αντίπαλός του ένιωσε αδιαθεσία και πήρε ιατρικό τάιμ άουτ, στο τρίτο σετ ανέκαμψε και ήταν τελικά εκείνος που πήρε το εισιτήριο για τον τελικό. 

Αθλητισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στέφανος Ντούσκος: «Έτρωγα παγάκια επειδή πεινούσα, ζω εσώκλειστος 300 ημέρες τον χρόνο στο κωπηλατοδρόμιο»

Αθλητισμός / Στέφανος Ντούσκος: «Έτρωγα παγάκια επειδή πεινούσα, ζω εσώκλειστος 300 ημέρες τον χρόνο στο κωπηλατοδρόμιο»

Ο Ολυμπιονίκης της κωπηλασίας, περιγράφει την απαιτητική καθημερινότητά του στο κωπηλατοδρόμιο του Σχινιά και θυμάται τη στιγμή που «είπα "τέλος, δεν μπορώ να το κάνω άλλο"»
LIFO NEWSROOM
ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗΣ ΓΚΑΙΔΑΤΖΗΣ ΞΕΣΠΑ

Αθλητισμός / Πέτρος Γκαϊδατζής: Ξεσπά ο Έλληνας Ολυμπιονίκης - «Πήρα χάλκινο και είμαι σίγουρος ότι δεν με έχεις ξανακούσει»

Μεταξύ άλλων, ανέφερε πως ο μόνος τρόπος για να αναδειχθούν οι αθλητές και να τους γνωρίσει ο κόσμος είναι να ανεβάζουν οι ίδιοι περιεχόμενο στα social
LIFO NEWSROOM