Αλεξανδρούπολη: Κοριτσάκι δύο ετών έπεσε από μπαλκόνι του 4ου ορόφου

Αλεξανδρούπολη: Κοριτσάκι δύο ετών έπεσε από μπαλκόνι του 4ου ορόφου Facebook Twitter
Φωτογραφία αρχείου EUROKINISSI
0

Ένα κοριτσάκι 2 ετών τραυματίστηκε όταν έπεσε από μπαλκόνι 4ου ορόφου, στην Αλεξανδρούπολη

Το παιδί βρισκόταν στο μπαλκόνι, όταν διέφυγε της προσοχής των δικών του, ανέβηκε σε ένα έπιπλο και βρέθηκε ξαφνικά στο κενό. Το περιστατικό συνέβη το μεσημέρι της Τετάρτης. 

Το κοριτσάκι διακομίστηκε στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης και σύμφωνα με την ιστοσελίδα evros-news φαίνεται πως έχει διαφύγει τον κίνδυνο. Τα αποτελέσματα της αξονικής τομογραφίας στη σπονδυλική στήλη κρίθηκαν ικανοποιητικά. 

Όμως, το παιδί έχει τραύματα στο πρόσωπο και το σώμα, από την πτώση του. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, το κοριτσάκι αναμενόταν να μεταφερθεί στο νοσοκομείο Παίδων Θεσσαλονίκης. 

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΜΗΛΟΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΣΤΕ

Ελλάδα / Μήλος: Το ΣτΕ αναστέλλει την επέκταση ξενοδοχείου στον Μύτακα - Για ποιες εργασίες έδωσε «πράσινο φως»

Η αναστολή των κατασκευαστικών εργασιών ισχύει μέχρι την έκδοση οριστικής απόφασης επί της κυρίας αίτησης ακύρωσης που έχει κατατεθεί και θα συζητηθεί την 6η Μαΐου 2026
THE LIFO TEAM
ΧΑΪΔΑΡΙ ΜΑΘΗΤΡΙΑ ΠΤΩΣΗ ΣΧΟΛΕΙΟ

Ελλάδα / Χαϊδάρι: «Η 13χρονη έπεσε με το κεφάλι» - Τι δήλωσε η διευθύντρια του σχολείου

Η διευθύντρια του 7ου Γυμνασίου της περιοχής ξεκαθάρισε πως δεν τίθεται ζήτημα κατασκευαστικού προβλήματος που να σχετίζεται με την πτώση της μαθήτριας από τον πρώτο όροφο του κτιρίου
THE LIFO TEAM
ΔΙΕΘΝΗΣ ΑΜΝΗΣΤΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΕΚΘΕΣΗ ΛΟΑΤΚΙ

Ελλάδα / Διεθνής Αμνηστία για Ελλάδα: «Ψήφισαν νόμο που αποκλείει ομόφυλα ζευγάρια ανδρών από την πρόσβαση στην παρένθετη μητρότητα»

Η νομοθεσία αυτή, όπως επισημαίνεται στην ετήσια έκθεση που έδωσε στη δημοσιότητα η Διεθνής Αμνηστία, αφορά και τους άνδρες χωρίς σύντροφο
THE LIFO TEAM