Φωτιά στην Εύβοια: Συνελήφθη 53χρονος για εμπρησμό στα Στύρα

Φωτιά στην Εύβοια: Μία σύλληψη για εμπρησμό στα Στύρα Facebook Twitter
Eurokinissi
0

Σε μία σύλληψη για εμπρησμό στα Στύρα προχώρησαν οι αρχές.

Σύμφωνα με την πυροσβεστική, συνελήφθη χθες, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, από ανακριτικούς υπαλλήλους της Π.Υ. Χαλκίδας, ένας άνδρας, ως υπαίτιος πρόκλησης εμπρησμού σε αγροτοδασική έκταση στην περιοχή Χαμηλοβούνι, Τ.Κ. Στύρων του δήμου Καρύστου Ευβοίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για άνδρα 53 ετών. Για το ανωτέρω περιστατικό ενημερώθηκε σχετικώς η αρμόδια Εισαγγελική Αρχή.

Υπενθυμίζεται ότι η φωτιά έχει διάσπαρτες εστίες ενώ 64 πυροσβέστες με 3 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, 23 οχήματα με συνδρομή του ελληνικού στρατού και υδροφόρων του ΟΤΑ έδιναν ολονύκτια μάχη με τις φλόγες.

Προληπτικά εκκενώθηκε χθες το χωριό Νιμπορειό ενώ στάλθηκε και μήνυμα στο 112 από την γ.γ. Πολιτικής Προστασίας για την απομάκρυνση των κατοίκων από την περιοχή.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πώς σκοτώθηκε ο Έλληνας ορειβάτης στο Mont Blanc: Ο διαβόητος «διάδρομος του θανάτου» και το βάρος του σακιδίου

Ελλάδα / Mont Blanc: Ο «διάδρομος του θανάτου» που στοίχισε τη ζωή στον Έλληνα ορειβάτη Δημήτρη Κάντα

Ο 33χρονος φυσικός και αλπινιστής από την Πάτρα έχασε τη ζωή του στο επικίνδυνο πέρασμα Goûter – Τι δείχνουν τα δεδομένα επικινδυνότητας και τι προβλέπουν οι ερευνητές για το μέλλον των Άλπεων
LIFO NEWSROOM