Μονή Πετράκη: «Είχα σκοπό να ρίξω στον εαυτό μου το καυστικό υγρό, αλλά θόλωσα» - Η κατάθεση του ιερέα

Μονή Πετράκη: «Είχα σκοπό να ρίξω στον εαυτό μου το καυστικό υγρό» - Η κατάθεση του ιερέα Facebook Twitter
EUROKINISSI
0

Μετανιωμένος για την επίθεση με καυστικό υγρό σε επτά μητροπολίτες, δύο δικηγόρους και έναν αστυνομικό στη Μονή Πετράκη, εμφανίστηκε ο ιερέας που κατηγορείται για την υπόθεση.

Στην κατάθεσή του στους αστυνομικούς του Τμήματος Ανθρωποκτονιών ο 37χρονος αρχιμανδρίτης,  φέρεται να ζήτησε συγγνώμη για το κακό που προκάλεσε. «Μακάρι να μπορούσα να γυρίσω τον χρόνο πίσω και να μην το είχα κάνει» πρόσθεσε, σύμφωνα με πληροφορίες του «Έθνους».

Παράλληλα, σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, ο ιερέας φέρεται να υποστήριξε πως είχε σκοπό να ρίξει στον εαυτό του το καυστικό υγρό, εξηγώντας πώς το προμηθεύτηκε.

«Το καυστικό υγρό το βρήκα στο Ίντερνετ και το αγόρασα πριν από ενάμιση μήνα. Παρήγγειλα δύο γυάλινα μπουκάλια και πλήρωσα γι’ αυτά το ποσό των 45 ευρώ. Είχα σκοπό να το ρίξω στον εαυτό μου μπροστά σε όλους. Εκείνη τη στιγμή, όμως, θόλωσα και άρχισα να το πετάω στους άλλους. Ζητώ συγγνώμη για το κακό που προκάλεσα. Μακάρι να μπορούσα να γυρίσω τον χρόνο πίσω και να μην το είχα κάνει.

Την Τρίτη η απολογία του

Σήμερα Δευτέρα, ο κατηγορούμενος ο οποίος μετά τη σύλληψή του μεταφέρθηκε στο Δρομοκαΐτειο όπου αποφασίστηκε ο εγκλεισμός του για περαιτέρω ψυχιατρική εξέταση, οδηγήθηκε εκ νέου στη Δικαιοσύνη, όπου έλαβε νέα προθεσμία να απολογηθεί αύριο, Τρίτη, καθώς δεν είχε διαβιβαστεί στην ακρόαση ο ιατρικός του φάκελος. «Δεν υπάρχει εκκλησιαστική δικαιοσύνη όλα θα αποδειχθούν», φέρεται να είπε ο 36χρονος αρχιμανδρίτης, όπως αναφέρει το «Έθνος».

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δημήτρης Παπανικολάου για Light: «Εδώ μιλάμε για ρητορική μίσους»

Ελλάδα / Δημήτρης Παπανικολάου για Light: «Εδώ μιλάμε για ρητορική μίσους»

Ο διακεκριμένος παλαίμαχος διεθνής καλαθοσφαιριστής που βρίσκεται στο φάσμα του αυτισμού, όπως και η κόρη του, σχολίασε τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν λόγω των μισαναπηρικών στίχων στο νέο τραγούδι του Light
LIFO NEWSROOM
Έκρηξη στη Θεσσαλονίκη: Τον κατασκευαστή της βόμβας αναζητούν οι Αρχές - Στο «μικροσκόπιο» το κινητό της 38χρονης

Ελλάδα / Έκρηξη στη Θεσσαλονίκη: Τον κατασκευαστή της βόμβας αναζητούν οι Αρχές - Στο «μικροσκόπιο» το κινητό της 38χρονης

Η ΕΛ.ΑΣ. αναζητά έναν άνδρα, φερόμενο ως κατασκευαστή του εκρηκτικού μηχανισμού, ο οποίος φέρεται να διέμενε με την 38χρονη σε διαμέρισμα στα Λαδάδικα που είχε νοικιαστεί μέσω Airbnb
LIFO NEWSROOM