Κύπρος: Πέθανε από κορωνοϊό γνωστός γιατρός - Ήταν κατά των εμβολίων

Κύπρος: Πέθανε από κορωνοϊό γνωστός γιατρός - Ήταν κατά των εμβολίων Facebook Twitter
Νεκρός από κορωνοϊό αγαπητός γιατρός της Πάφου και αντιεμβολιαστής - Φωτογραφία αρχείου: Eurokinissi
0

Αίσθηση έχει προκαλέσει στην κοινωνία της Πάφου ο θάνατος του γιατρού Μιχάλη Μάρκου από κορωνοϊό


Ο 66χρονος άφησε την τελευταία του πνοή στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας όπου νοσηλευόταν διασωληνωμένος σε κρίσιμη κατάσταση, λίγες μέρες αφότου διαγνώστηκε θετικός στον ιό.

Κύπρος: Πέθανε από κορωνοϊό γνωστός γιατρός - Ήταν κατά των εμβολίων Facebook Twitter


Ο ίδιος, εκτός από πολύ ενεργός και ιδιαίτερα αγαπητός στους ντόπιους, είχε εκφραστεί πολλάκις και δημοσίως κατά του εμβολίου για τον κορωνοϊό, την κρισιμότητα του οποίου υποβάθμιζε. 

«Σήμερα κανένας δεν γνωρίζει για την ασφάλεια, την αποτελεσματικότητα και τις επιπλοκές των εμβολίων. Παγκόσμια πρωτοτυπία. Ένα φάρμακο δοκιμάζεται τυφλά στον παγκόσμιο πληθυσμό για να "προστατέψει" τον άνθρωπο από μια ασθένεια που η θνητότητά της είναι χαμηλότερη από την κοινή γρίππη. Το ντελίριο τρομοκρατίας των ΜΜΕ απαράδεκτο. Η προτεινόμενη πράσινη εμβολιαστική κάρτα, φασιστική. Το καθημερινό τεστ για να πας στη δουλειά σου, εξοντωτικό. Ότι δοκιμάζεται η δημοκρατία, η ατομική και συλλογική ελευθερία και τα βασικά ανθρώπινα δικαιώματα, όσοι δεν το καταλάβατε, έχετε το ελαφρυντικό της μη κατανόησης της στέρησης αυτών των αγαθών που για εμάς είναι το οξυγόνο της ζωής. Καλό μπόλι» είχε γράψει χαρακτηριστικά πριν από ένα μήν στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook. 

Κύπρος: Πέθανε από κορωνοϊό γνωστός γιατρός - Ήταν κατά των εμβολίων Facebook Twitter
Πηγή φωτογραφίας: Philenews.com
Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γυναικοκτονία στον Βόλο: Ο 13χρονος γαντζώθηκε στο λαιμό του πατέρα του για να σώσει τη μητέρα του

Ελλάδα / Γυναικοκτονία στον Βόλο: Ο 13χρονος γαντζώθηκε στο λαιμό του πατέρα του για να σώσει τη μητέρα του

Βλέποντας τη μητέρα τους να τρέχει να σωθεί και τον πατέρα να την ακολουθεί με άγριες διαθέσεις, η 16χρονη κόρη και ο 13χρονος γιος, προσπάθησαν να την βοηθήσουν
LIFO NEWSROOM
Χίος: «Για να κάτσει ο Ατζούν Ιλιτζαλί, μας πέταξαν έξω», καταγγέλλουν τέσσερις Τουρκάλες τουρίστριες

Ελλάδα / Χίος: «Για να κάτσει ο Ατζούν Ιλιτζαλί, μας πέταξαν έξω», καταγγέλλουν τέσσερις Τουρκάλες τουρίστριες

Τέσσερις Τουρκάλες υποστηρίζουν ότι τις έδιωξαν από εστιατόριο στη Χίο για να καθίσει ο Ατζούν Ιλιτζαλί με την οικογένειά του - Η απάντηση του Τούρκου παραγωγού
ΠΕΤΡΟΣ ΚΡΑΝΙΑΣ