Ένταση Καλογρίτσα - Πολάκη στην προανακριτική: «Παλικάρι της φακής, έλα να τα πούμε έξω»

Καλογρίτσας σε Πολάκη: «Παλικάρι της φακής, έλα να τα πούμε έξω οι δυο μας» Facebook Twitter
EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ
0

Νέα ένταση σημειώθηκε σήμερα, στην προανακριτική επιτροπή για τον Νίκο Παπά, ανάμεσα στον Χρήστο Καλογρίτσα και στον Παύλο Πολάκη

H επιτροπή εξέτασε τον κ. Καλογρίτσα και σήμερα και αναμένεται να «κλείσει» ο κύκλος των ερωτήσεων που δέχεται από τους εισηγητές των κομμάτων. 

Σύμφωνα με πληροφορίες ο διάλογος του Χρήστου Καλογρίτσα με τον Παύλο Πολάκη έχει ως εξής:

Καλογρίτσας: Μέχρι που έχασα τον διαγωνισμό θεωρούμουν από τις κορυφαίους ομίλους. Έχασα τα πάντα. Η οικογένεια μου κλαίει. Δεν έχω ούτε κρεβάτι να κοιμηθώ.

Πολάκης: (ειρωνικά) Κοντεύω να κλάψω...

Καλογρίτσα: Χωροφύλακες, ανακριτές δεν δέχομαι!

Τσαβδαρίδης: Να καταθέσεις Καλογρίτσα αυτά που έχεις. Ο, τι έχεις!

Καλογρίτσας: (για Πολάκη) άντε ρε παλικαριά της φακής! Να με προστατεύσετε κύριε πρόεδρε. Παλικάρι της φακής! Έλα Πολάκη να τα πούμε έξω οι δυο μας.

Τσαβδαρίδης: Να δώσεις στοιχεία Καλογρίτσα. Πέντε ημέρες μας δουλεύεις!

Πολάκης: Δεν με ακουμπάει καμία σου απειλή Καλογρίτσα!

Μαρκόπουλος: Να σταματήσει να παίζει ο μάρτυρας. Να τα δώσει όλα τα στοιχεία-κλειδιά . Φίλομετράς Καλογρίτσα διαρκώς στοιχεία όμως τα δίνεις με το σταγονόμετρο. Εδώ δεν παίζουμε κύριε Καλογρίτσα. Να μιλήσετε. Τέλος με τα αστεία κύριε μάρτυρα. Μη μας φυλλομετρείτε εδώ sms. Τέρμα τα μισόλογα. Δώστε τις επικοινωνίες ΤΩΡΑ. Δεν θα κοροϊδεύετε!

Για τα όσα κατέθεσε ο κ. Καλογρίτσας στη χθεσινή συνεδρίαση της προανακριτικής επιτροπής, και σύμφωνα με πηγές προσκείμενες στην κοινοβουλευτική ομάδα της ΝΔ, ο επιχειρηματίας φέρεται να κατέθεσε νέα ανταλλαγή γραπτών μηνυμάτων με τον κ. Παππά, να αναφέρθηκε σε σχέδιο δημιουργίας εκδοτικού ομίλου «χειραγώγησης της ενημέρωσης» από τον κ. Παππά και να είπε ότι έδωσε 3 εκατ. ευρώ για να χρηματοδοτήσει την εφημερίδα Documento.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, τα όσα φέρεται να ανέφερε ο κ. Καλογρίτσας δημιουργούν «νέα σοβαρά ερωτήματα για τους "πρωταγωνιστές" της επίμαχης περιόδου του 2016, τους σκοτεινούς χειρισμούς τους, τη στενή σχέση Παππά-Βαξεβάνη αλλά και τη "στρατηγική" στοχοποίησης της συζύγου του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης και του Γιάννη Στουρνάρα». «Μου δώσανε το φιλί του Ιούδα και με διώξανε» φέρεται να είπε, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ο Χρήστος Καλογρίτσας.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ρόδος: 31χρονη κατήγγειλε κακοποίηση από τον πατέρα της - Το παιδί της έχει το DNA του

Ελλάδα / Ρόδος: 31χρονη κατήγγειλε κακοποίηση από τον πατέρα της - Το παιδί της έχει το DNA του

Οι εξετάσεις διενεργήθηκαν στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών, με δείγματα από το παιδί, τη μητέρα του, τον φερόμενο ως δράστη και άλλα πρόσωπα προς αποκλεισμό πατρότητας.
LIFO NEWSROOM
Μετά την Πατρών-Πύργου ο Μπράλος–Άμφισσα: Παίρνει μορφή ο «κρυμμένος» νέος δρόμος των δύο σηράγγων και των έξι γεφυρών

Ελλάδα / Μετά την Πατρών-Πύργου ο Μπράλος–Άμφισσα: Παίρνει μορφή ο «κρυμμένος» νέος δρόμος των δύο σηράγγων και των έξι γεφυρών

Ο άξονας Μπράλος – Άμφισσα θα εξασφαλίσει βελτίωση της οδικής ασφάλειας και μείωση του απαιτούμενου χρόνου της διαδρομής από Πάτρα και Αντίρριο έως Λαμία
LIFO NEWSROOM