Κακοκαιρία «Μήδεια»: Κλειστή έως τις 07:00 το πρωί της Τετάρτης η Αθηνών- Λαμίας

Κακοκαιρία «Μήδεια»: Κλειστή έως τις 07:00 το πρωί της Τετάρτης η Αθηνών- Λαμίας Facebook Twitter
EUROKINISSI
0

Κλειστή έως το πρωί της Τετάρτης θα παραμείνει η εθνική οδός Αθηνών- Λαμίας, λόγω της κακοκαιρίας «Μήδεια». 

Η ΕΛ.ΑΣ. ανακοίνωσε ότι η κυκλοφορία των οχημάτων, στο τμήμα από τη γέφυρα Καλυφτάκη έως τα όρια με τον νομό Βοιωτίας, θα επιτραπεί από τις 07:00 το πρωί της Τετάρτης (17/2).

Η απόφαση ελήφθη για λόγους ασφαλείας, λόγω της συνεχιζόμενης έντασης της χιονόπτωσης, που έχει τοπικά χαρακτηριστικά, δημιουργώντας προβλήματα στο οδικό δίκτυο, αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

Στο μεταξύ, άνοιξε η λεωφόρος Βασιλίσσης Σοφίας στο Σύνταγμα, που είχε κλείσει από πτώση δέντρου, καθώς τα συνεργεία της Πυροσβεστικής το απομάκρυναν. Επίσης αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία των οχημάτων στην παλαιά εθνική οδό Αθηνών- Κορίνθου και στη λεωφόρο Μεγάρων–Αλεποχωρίου.

Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση της ΕΛ.ΑΣ. (στις 17:00), στην Αττική έχει διακοπεί η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στα εξής σημεία:

  • Επί της Λεωφόρου Πάρνηθος, από το ύψος της ταβέρνας δεξιώσεων «Ermitaz Hall», ρεύμα κυκλοφορίας προς "REGENCY CAZINO MONT PARNES".
  • Επί της Λ. Φυλής, στο ύψος του καταστήματος το «Χρυσό Βαρέλι», ρεύμα κυκλοφορίας προς Δερβενοχώρια.
  • Επί της Λ. Διονύσου από το ύψος του Γηπέδου Διονύσου έως το ύψος του Πάρκου Ανατολής και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.
  • Περιφ. Οδός Πεντέλης - Ν. Μάκρης από το «Νοσοκομείο 414» έως «θέση Άγιος Πέτρος».
  • Ε.Ο. Ελευσίνας – Θηβών από τον Κόμβο Μάνδρας προς Βίλια.
  • Οδός Αναστάσεως, από το Νεκροταφείο προς Υμηττό, Παπάγου.
  • Λ. Αλίμου-Κατεχάκη προς Καλοπούλα, από ύψος Προφυλακίου Καισαριανής (από σταθμό της Τάξης).
  • Επ. Ο. Καπανδριτίου από Καπανδρίτι προς Βαρνάβα.
  • Οδός Ιπποκράτους από ύψος Επ. Ο. Αφιδνών (Πλατεία Αφιδνών), στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Ιπποκράτειο Πολιτεία.
  • Οδός Αγίου Μερκουρίου από ύψος ταβέρνας «Λεωνίδας», στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Ιπποκράτειο Πολιτεία, Αχαρνές.
  • Επί της Λ. Εθνικής Αντιστάσεως από το ύψος του γηπέδου Εθνικού Αστέρα και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, στην περιοχή της Καισαριανής.
Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιώργος Μαζωνάκης: «Μόνο τα ρούχα είναι γύρω στις 40.000 ευρώ» - Τι φέρεται να οφείλει στον επιχειρηματία

Ελλάδα / Γιώργος Μαζωνάκης: «Μόνο τα ρούχα είναι γύρω στις 40.000 ευρώ» - Τι φέρεται να οφείλει στον επιχειρηματία

Ο δικηγόρος του επιχειρηματία αναφέρει πως δόθηκαν στον τραγουδιστή σημαντικά ποσά για οικιακή βοηθό, έξοδα διαβίωσης, φύλαξη 24 ώρες το 24ωρο και για αγορές ρούχων αξίας περίπου 40.000 ευρώ
THE LIFO TEAM