NEO VIDCAST

Κορωνοϊός: Ο Τσιόδρας επιστρέφει από σήμερα στις ενημερώσεις

Κορωνοϊός: Ο Τσιόδρας επιστρέφει από σήμερα στις ενημερώσεις Facebook Twitter
0

Ο Σωτήρης Τσιόδρας επιστρέφει από σήμερα το απόγευμα στις ενημερώσεις για την πορεία του κορωνοϊού στην Ελλάδα.

Σήμερα, ο εκπρόσωπος του υπουργείο Υγείας για τον κορωνοϊό θα δώσει το παρών στη συνέντευξη Τύπου που θα δοθεί στις 18:00, για τις εξελίξεις αναφορικά με τον ιό. Παρόντες θα είναι τόσο ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Χαρδαλιάς, όσο και ο υφυπουργός Υγείας Βασίλης Κοντοζαμάνης.

Η επιστροφή του κ. Τσιόδρα στις ενημερώσεις- που γίνονται κάθε Τρίτη και Παρασκευή- είχε ανακοινωθεί στις 24 Αυγούστου, αλλά αρχικά τον αντικατέστησε ο Γκίκας Μαγιορκίνης, επίκουρος καθηγητής στο Τμήμα Υγιεινής και Επιδημιολογίας, της Ιατρικής Σχολής του ΕΚΠΑ.

Υπενθυμίζεται ότι χθες, Δευτέρα, ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε 183 νέα κρούσματα κορωνοϊού στην Ελλάδα. Συνολικά, οι μολύνσεις στη χώρα μας ανέρχονται σε 10.317 πλέον. Από αυτές, οι 2.089 περιπτώσεις (20,2%), θεωρούνται σχετιζόμενες με ταξίδι από το εξωτερικό και 4.570 μολύνσεις (44,3%) σχετίζονται με ήδη γνωστό κρούσμα.

Τα στοιχεία του ΕΟΔΥ έως τις 15:00 το μεσημέρι της Δευτέρας έκαναν λόγο για 266 θανάτους από κορωνοϊό στη χώρα μας. Σήμερα έγινε γνωστό ότι τα ξημερώματα κατέληξε ένας 79χρονος, ο οποίος νοσηλευόταν στο νοσοκομείο «Παπανικολάου». Ο ηλικιωμένος προέρχεται από γηροκομείο στο Ασβεστοχώρι και εκτιμάται ότι ήταν το 19ο θύμα του ιού από τον συγκεκριμένο οίκο ευγηρίας.

Ελλάδα
0

NEO VIDCAST

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Παιδιά πρόσφυγες σε κίνδυνο: 1 στα 3 ασυνόδευτα στην Κρήτη – Τι αποκαλύπτει η νέα επισκόπηση

Ελλάδα / Παιδιά πρόσφυγες σε κίνδυνο: 1 στα 3 ασυνόδευτα στην Κρήτη – Τι αποκαλύπτει η νέα επισκόπηση

Πάνω από το 20% των αφιχθέντων είναι παιδιά, ενώ περίπου το ένα τρίτο αυτών ασυνόδευτα ή χωρισμένα από τις οικογένειές τους. Παράλληλα, οι χώροι υποδοχής στο νησί χαρακτηρίζονται πρόχειροι και ακατάλληλοι
LIFO NEWSROOM
Σαμοθράκη: Βίντεο από τη στιγμή που πέφτουν πυροβολισμοί στον αέρα από τα τουρκικά αλιευτικά

Ελλάδα / Σαμοθράκη: Βίντεο από τη στιγμή που πέφτουν πυροβολισμοί στον αέρα από τα τουρκικά αλιευτικά

Μεγάλη ένταση το βράδυ της Τρίτης στη θαλάσσια περιοχή μεταξύ Θάσου και Σαμοθράκης - Όπως καταγγέλλουν οι Έλληνες ψαράδες προσπάθησαν να τους τρομάξουν για να φύγουν από το σημείο
LIFO NEWSROOM