Χρυσοχοΐδης: «Δεν μπορεί η αστυνομία να διαλύει πανηγύρια»

Χρυσοχοΐδης: «Δεν μπορεί η αστυνομία να διαλύει πανηγύρια» Facebook Twitter
0

«Δεν μπορεί η αστυνομία να πάει να διαλύσει ένα πανηγύρι, θα πρέπει οι τοπικοί άρχοντες να αναλάβουν την ευθύνη» τόνισε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης.

Αναφερόμενος στον φράκτη στον Έβρο, ο υπουργός δήλωσε ότι θα είναι έτοιμος στο τέλος του χρόνου και η η κατασκευή του θα ξεκινήσει τις επόμενες εβδομάδες.

Υπενθυμίζεται πως νωρίτερα σήμερα, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας, προανήγγειλε νέα επιπρόσθετα μέτρα για τον κορωνοϊό, μετά και την ραγδαία αύξηση κρουσμάτων.

Όπως έγινε γνωστό, ζητήθηκε από την αρμόδια επιτροπή να εξεταστεί η άμεση απαγόρευση των πανηγυριών έως τα τέλη Ιουλίου. Αν το μέτρο τελικώς ληφθεί, δεν θα αφορά γάμους και βαφτίσεις.

Πολιτική
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιατί δεν στεριώνει κανένα κόμμα στη δεύτερη θέση;

LiFO politics / Γιατί δεν στεριώνει κανένα κόμμα στη δεύτερη θέση;

Ο Γιάννης Παντελάκης, αρθρογράφος της LiFO και συγγραφέας, συζητά με τη Βασιλική Σιούτη γιατί δεν έχει αναδειχθεί ακόμα μία ισχυρή εναλλακτική πρόταση απέναντι στην κυβέρνηση και αν η Ζωή Κωνσταντοπούλου είναι ένας αντίπαλος που μπορεί πραγματικά να την απειλήσει. 
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Μήνυμα Μητσοτάκη για Πρωτομαγιά: «Μέρα με τη μέρα, ενισχύουμε τον εργαζόμενο»

Πολιτική / Μήνυμα Μητσοτάκη για Πρωτομαγιά: «Μέρα με τη μέρα, ενισχύουμε τον εργαζόμενο»

«Πάμε να δούμε πόσες πολιτικές μας για την εργασία μπορώ να σας πω σε λιγότερο από 1 λεπτό» λέει στο TikTok ο πρωθυπουργός, πριν αρχίσει να απαριθμεί μέτρα της κυβέρνησης για την εργασία
LIFO NEWSROOM