Η Φλόριντα αναστέλλει την πώληση αλκοόλ στα μπαρ

Η Φλόριντα αναστέλλει την πώληση αλκοόλ στα μπαρ Facebook Twitter
0

Η Φλόριντα ανακοίνωσε σήμερα πως αναστέλλει την πώληση αλκοόλ στα μπαρ προκειμένου να αντιμετωπίσει την έξαρση των κρουσμάτων κορωνοϊού, ιδίως μεταξύ των νέων.

«Η ρυθμιστική Αρχή για τις επιχειρήσεις αναστέλλει άμεσα την κατανάλωση αλκοόλ στα μπαρ σε ολόκληρη την πολιτεία», ανακοινώθηκε σήμερα, λίγη ώρα αφότου το Τέξας, που βρίσκεται αντιμέτωπο επίσης με την έξαρση του ιού, γνωστοποίησε ότι κλείνει τα μπαρ του.

Ο κυβερνήτης Ρον ΝτεΣάντις, που καθυστέρησε πολύ να εφαρμόσει μέτρα καραντίνας τον Μάρτιο, εξήγησε αυτήν την εβδομάδα πως η πολιτεία του βρίσκεται αντιμέτωπη με μια «πραγματική έκρηξη» της νόσου μεταξύ των νέων και προειδοποίησε τα καταστήματα που πωλούν αλκοόλ λέγοντάς τους ότι θα μπορούσαν να χάσουν την άδειά τους στην περίπτωση που δεν τηρούν τα μέτρα κοινωνικής αποστασιοποίησης.

Σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία που δημοσιεύτηκαν σήμερα από τη Φλόριντα, η πολιτεία κατέγραψε σχεδόν 9000 νέα κρούσματα Covid-19 σε διάστημα 24 ωρών, ο χειρότερος απολογισμός σε μια αμερικανική πολιτεία από την έναρξη της πανδημίας.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ, AFP

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Καμία έκπτωση στην εδαφική κυριαρχία της Ουκρανίας, δηλώνουν οι Ευρωπαίοι μετά τη συνάντηση Τραμπ - Πούτιν

Διεθνή / Καμία έκπτωση στην εδαφική κυριαρχία της Ουκρανίας, δηλώνουν οι Ευρωπαίοι μετά τη συνάντηση Τραμπ - Πούτιν

Τι επισημαίνεται στη δήλωση που συνυπογράφουν Εμανουέλ Μακρόν, Τζόρτζια Μελόνι, Φρίντριχ Μερτς, Κιρ Στάρμερ, Αλεξάντερ Στουμπ, Ντόναλντ Τουσκ, Αντόνιο Κόστα και Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν
LIFO NEWSROOM
Βαρύτατες κατηγορίες εναντίον της Πρισίλα Πρίσλεϊ: Απάτη και εργαλειοποίηση τραγωδίας

Διεθνή / Βαρύτατες κατηγορίες εναντίον της Πρισίλα Πρίσλεϊ: Απάτη και εργαλειοποίηση τραγωδίας

Πρώην συνεργάτες κατηγορούν την Πρισίλα Πρίσλεϊ για απάτη και εκμετάλλευση, με φερόμενες προσβολές της φήμης τους και σκηνές οικογενούς κρίσης μετά τον θάνατο της Λίζα Μαρί.
ΦΩΤ.: GETTY
Ισραηλινή μονάδα επιχειρεί να δυσφημίσει δημοσιογράφους της Γάζας ως μαχητές της Χαμάς

Διεθνή / Ισραηλινή μονάδα επιχειρεί να δυσφημίσει δημοσιογράφους της Γάζας ως μαχητές της Χαμάς

Η αποκαλυπτική έρευνα του +972 Magazine αποκαλύπτει τη «μονάδα νομιμοποίησης» του ισραηλινού στρατού, που σπιλώνει τη φήμη δημοσιογράφων της Γάζας για να δικαιολογήσει τις δολοφονίες τους
LIFO NEWSROOM