No.1

Η Κρίστεν Στιούαρτ θα υποδυθεί την πριγκίπισσα Νταϊάνα σε νέα ταινία

Η Κρίστεν Στιούαρτ θα υποδυθεί την πριγκίπισσα Νταϊάνα σε νέα ταινία Facebook Twitter
EPA
0

Η Κρίστεν Στιούαρτ θα υποδυθεί την πριγκίπισσα Νταϊάνα, στη νέα ταινία του Πάμπλο Λαραΐν, με τίτλο «Spencer».

Το σενάριο του Στίβεν Νάιτ καλύπτει ένα κρίσιμο σαββατοκύριακο, στις αρχές του '90, όταν η Νταϊάνα αποφάσισε ότι δεν λειτουργεί ο γάμος της με τον πρίγκιπα Κάρολο και ότι χρειαζόταν να ξεστρατίσει από το μονοπάτι που θα την έφερνε στη θέση της βασίλισσας, σύμφωνα με το Deadline.

Ο Πάμπλο Λαραΐν εξήγησε στο Deadline γιατί είδε στο πρόσωπο της Κρίστεν Στιούαρτ την ιδανική «πριγκίπισσα Νταΐάνα» για την ταινία του. «Για να το κάνεις αυτό καλά, χρειάζεσαι κάτι πολύ σημαντικό στην ταινία, που είναι το μυστήριο. Η Κρίστεν μπορεί να είναι πολλά πράγματα και μπορεί να είναι πολύ μυστηριώδης και εύθραυστη και ταυτόχρονα πολύ δυνατή, που είναι αυτό που χρειαζόμαστε. Ο συνδυασμός αυτών των στοιχείων με έκανε να την σκεφτώ», είπε ο σκηνοθέτης.

«Είναι πολύ όμορφος ο τρόπος που αντέδρασε στο σενάριο και το πώς προσεγγίζει τον χαρακτήρα. Πιστεύω ότι θα κάνει κάτι εντυπωσιακό και συναρπαστικό ταυτόχρονα», συμπλήρωσε ο Λαραΐν, που το 2016 είχε σκηνοθετήσει την ταινία «Jackie», η οποία χάρισε στη Νάταλι Πόρτμαν μια υποψηφιότητα για Όσκαρ χάρη στην ερμηνεία της ως Τζάκι Κένεντι.

Ο Χιλιανός σκηνοθέτης παραδέχθηκε ότι δεν μεγάλωσε ως φαν της βασιλικής οικογένειας, αλλά σημείωσε ότι μεγάλωσε διαβάζοντας και καταλαβαίνοντας τι είναι ένα παραμύθι. «Συνήθως, ο πρίγκιπας βρίσκει την πριγκίπισσα, της ζητά να γίνει γυναίκα του και τελικά εκείνη γίνεται βασίλισσα. Αυτό είναι το παραμύθι. Όταν κάποια αποφασίζει να μην γίνει βασίλισσα και λέει "προτιμώ να είμαι ο εαυτός μου", αυτή είναι μεγάλη απόφαση, μια ανατροπή του παραμυθιού. Πάντα ήμουν έκπληκτος από αυτό και σκεφτόμουν ότι πρέπει να υπήρξε πολύ δύσκολο. Αυτή είναι η καρδιά της ταινίας», εξήγησε.

Όσο για το μικρό χρονικό διάστημα με το οποίο ασχολείται το σενάριο της ταινίας, δήλωσε: «Είναι μόνο τρεις ημέρες από τη ζωή της και σε αυτό το μικρό χρονικό διάστημα μπορείς να έχεις μια ευρύτερη εικόνα για το ποια ήταν. Όλοι γνωρίζουμε ποια ήταν η τύχη της, τι της συνέβη και δεν χρειάζεται να πάμε σε αυτό. Θα μείνουμε σε αυτό το πιο προσωπικό διάστημα στο οποίο μπόρεσε να εκφράσει πού ήθελε να πάει και ποια ήθελε να είναι».

Με πληροφορίες από Vanity Fair

Πολιτισμός
0

No.1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Robyn επιστρέφει με το Sexistential: επιθυμία, μοναξιά και η “mother” φάση της ποπ

Πολιτισμός / Η Robyn επιστρέφει με το Sexistential: επιθυμία, μοναξιά και μητρότητα στην ποπ

Η Robyn ανακοίνωσε ότι το νέο της άλμπουμ Sexistential κυκλοφορεί στις 27 Μαρτίου, επτά χρόνια μετά το Honey, δηλώνοντας ότι δεν πρόκειται για ένα “self-help” project αλλά για μια καταγραφή αντιφάσεων , ανάμεσα στην επιθυμία, την υπαρξιακή αγωνία και τη μητρότητα.
THE LIFO TEAM
ΤΖΕΝΗ ΤΖΕΝΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΘΕΑΤΡΙΚΗ

Πολιτισμός / Τζένη Τζένη: Οι πρώτες φωτογραφίες από την πολυαναμενόμενη παραγωγή σε σκηνοθεσία του Νίκου Καραθάνου

Με νοσταλγία για την χαμένη αυτή αφέλεια των καλοκαιρινών βραδιών, και με ένα θίασο “σκιών”, φαντασμάτων των ηρώων της κλασικής ταινίας, ο Νίκος Καραθάνος στήνει ένα καλοκαιρινό, ηλιόλουστο ρέκβιεμ, έναν θρήνο για το τέλος αυτής της εποχής
THE LIFO TEAM
ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΑΝΝΕΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΝΟΤΙΑ ΚΟΡΕΑ

Πολιτισμός / Ο Park Chan-wook γίνεται ο πρώτος Νοτιοκορεάτης πρόεδρος του Φεστιβάλ των Καννών

«Η απλή πράξη του να συγκεντρωνόμαστε σε μια αίθουσα για να παρακολουθήσουμε μαζί μια ταινία, με τις ανάσες και τους παλμούς μας να συγχρονίζονται, αποτελεί από μόνη της μια συγκινητική και οικουμενική έκφραση αλληλεγγύης», δηλώνει
THE LIFO TEAM
GUCCI AI ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΜΟΔΑΣ ΜΙΛΑΝΟ

Πολιτισμός / Καμπάνια της Gucci με AI προκαλεί αντιδράσεις ενόψει της Εβδομάδας Μόδας στο Μιλάνο

Αρκετοί χρήστες αμφισβητούν αν ένα brand που μιλά διαχρονικά για δημιουργικότητα και ιταλική δεξιοτεχνία μπορεί να στηρίζει την προβολή της σε AI περιεχόμενο αντί για πραγματικούς ανθρώπους,
THE LIFO TEAM