Καιρός: Καταιγίδα στην Αθήνα - «Βροντές και αστραπές» στα βόρεια προάστια

Καιρός: Καταιγίδα στην Αθήνα - «Βροντές και αστραπές» στα βόρεια προάστια Facebook Twitter
EUROKINISSI
0

Καταιγίδα έπληξε το κέντρο της Αθήνας ενώ ισχυρές βροχές σημειώνονται και στα βόρεια προάστια. 

Από ισχυρή βροχή πλήττονται αυτή την ώρα το Μαρούσι, η Αγία Παρασκευή και η Παλλήνη.  Από νωρίς το μεσημέρι της Πέμπτης τα μαύρα σύννεφα σκέπασαν τον αττικό ουρανό, ενώ λίγο πριν από τις 15:00 η βροχή ξεκίνησε σε αρκετές περιοχές.

  

Σύμφωνα με το Meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, οι ασθενείς τοπικές βροχές που σημειώθηκαν έως το πρωί, κατά κύριο λόγο στο Αιγαίο και στην Κρήτη, θα επεκταθούν σταδιακά στην υπόλοιπη χώρα και θα ενισχυθούν ενώ κατά τόπους θα εκδηλωθούν και καταιγίδες.

Πιθανότητα χαλαζοπτώσεων υπάρχει κυρίως στις νησιωτικές και παράκτιες περιοχές έως το μεσημέρι και στη Θράκη το μεσημέρι και απόγευμα.

Ωστόσο τα φαινόμενα προς το βράδυ θα περιοριστούν στα βόρεια τμήματα της χώρας και θα εξασθενήσουν.

Αυξημένη κίνηση στους δρόμους

Η κίνηση στους δρόμους είναι αυξημένη, με τα σημαντικότερα προβλήματα να καταγράφονται στη λεωφόρο Κηφισίας και στα δύο ρεύματα στο ύψος του Ψυχικού, στην λεωφόρο Κατεχάκη, και στην Μεσογείων, στη συμβολή της με την λεωφόρο Κατεχάκη και στα δύο ρεύματα.

Μποτιλιάρισμα σημειώνεται και στην Εθνική Οδό Αθηνών - Λαμίας, στο ρεύμα ανόδου από Πέτρου Ράλλη μέχρι τα Σεπόλια.

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πώς σκοτώθηκε ο Έλληνας ορειβάτης στο Mont Blanc: Ο διαβόητος «διάδρομος του θανάτου» και το βάρος του σακιδίου

Ελλάδα / Mont Blanc: Ο «διάδρομος του θανάτου» που στοίχισε τη ζωή στον Έλληνα ορειβάτη Δημήτρη Κάντα

Ο 33χρονος φυσικός και αλπινιστής από την Πάτρα έχασε τη ζωή του στο επικίνδυνο πέρασμα Goûter – Τι δείχνουν τα δεδομένα επικινδυνότητας και τι προβλέπουν οι ερευνητές για το μέλλον των Άλπεων
LIFO NEWSROOM