Γαλικία: Πρόστιμο 750 ευρώ σε όσους ουρούν στην παραλία

Γαλικία: Πρόστιμο 750 ευρώ σε όσους ουρούν στην παραλία Facebook Twitter
0

Οι επισκέπτες μιας παραλίας στην Ισπανία που θα ανταποκρίνονται στο κάλεσμα της φύσης ενώ κολυμπούν, ενδέχεται να κληθούν να πληρώσουν πρόστιμο εκατοντάδων ευρώ, μετά την απαγόρευση της ούρησης στη θάλασσα, αλλά και στην ακτή (σ.σ εκτός τουαλέτας), από το τοπικό συμβούλιο της πόλης Βίγκο.  

 

Η πόλη του Βίγκο, στη βορειοδυτική περιοχή της Γαλικίας, θέλει να περιορίσει την κακή συνήθεια επιβάλλοντας πρόστιμο 750 ευρώ.  

 

Οι τοπικές αρχές έχουν εγκρίνει νομοθεσία που απαγορεύει την «ανακούφιση» στην παραλία ή στη θάλασσα, αλλά οι Times ανέφεραν ότι οι λεπτομέρειες για το πώς ακριβώς θα ελεγχθεί και θα εφαρμοστεί ο κανονισμός παραμένουν άγνωστες. 

 

Επίσης, έχει απαγορευτεί στους επισκέπτες να χρησιμοποιούν σαπούνι ή σαμπουάν στη θάλασσα ενώ δεν επιτρέπεται ούτε το πλύσιμο των μαγειρικών σκευών στο νερό. 

 

Σειρά θα έχει η απαγόρευση του καπνίσματος σε ορισμένες παραλίες. Το συμβούλιο ελπίζει ότι αυτό θα αποτρέψει τη ρύπανση των ακτών από τα αποτσίγαρα. 

 

Η Γαλικία είναι γνωστή για τις αυστηρές απαγορεύσεις και τους κανόνες στις παραλίες και το Βίγκο δεν είναι καν η πρώτη πόλη στην Ισπανία που απαγορεύει την ούρηση στη θάλασσα. Το 2017, η ίδια απαγόρευση είχε επιβληθεί και στο νοτιοανατολικό θέρετρο του San Pedro del Pinatar, μαζί με τον γυμνισμό και τα παιχνίδια με μπάλα.

 

 

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ