Πέθανε η μαμά της Ζιζέλ Μπούντχεν- Η ανακοίνωση του νοσοκομείου

Πέθανε η μαμά της Ζιζέλ Μπούντχεν- Η ανακοίνωση του νοσοκομείου Facebook Twitter
Φωτ.: Instagram
0

Πέθανε σήμερα το πρωί η Vânia Maria Nonnenmacher Bündchen, η μητέρα της Ζιζέλ Μπούντχεν, σε ηλικία 75 ετών.

Η μητέρα της Ζιζέλ νοσηλευόταν για θεραπεία του καρκίνου στο νοσοκομείο Moinhos de Vento, στο Πόρτο Αλέγκρε, το οποίο νωρίτερα εξέδωσε ανακοίνωση χωρίς να αναφέρει ωστόσο τον ακριβή τύπο του καρκίνου.

«Το νοσοκομείο Moinhos de Vento ανακοινώνει τον θάνατο της Vânia Maria Nonnenmacher Bündchen σήμερα Κυριακή 28 Ιανουαρίου λόγω καρκίνου. Σε ηλικία 75 ετών, η Vânia Maria Nonnenmacher Bündchen εισήχθη στο νοσοκομείο Moinhos de Vento στις 26 Ιανουαρίου» αναφέρει η ανακοίνωση που υπογράφουν οι γιατροί Luiz Antônio Nasi, Pedro Isaacsson, Rodrigo Valle και Paola Morandi.

Τα μέλη της οικογένειά της Vânia, η οποία ήταν συνταξιούχος υπάλληλος της τράπεζας της Βραζιλίας, θρήνησαν την απώλειά της στα socila media αλλά μέχρι στιγμής, η Ζιζέλ Μπούντχεν δεν έχει κάνει κάποια ανάρτηση για τον θάνατο της μητέρας της.

Το μοντέλο και η μητέρα της ήταν πολύ δεμένες. Τον Ιούλιο του 2022, η Ζιζέλ είχε κάνει μία ανάρτηση για τα γενέθλια της μητέρας της, όπου έγραφε «Είμαι αιώνια ευγνώμων για όλα όσα έκανες και κάνεις για εμάς. Σε ευχαριστούμε που πάντα μάς αγαπάς, μάς εμπνέεις και μάς διδάσκεις τόσα πολλά. Σε ευχαριστώ για τη ζωή! Σ΄ αγαπώ πολύ».

Εκτός από τη Ζιζέλ η Vânia είχε πέντε ακόμα κόρες με τις οποίες το σούπερ μόντελ είχε ανεβάσει πρόσφατα μια σπάνια φωτογραφία τους.

It's Viral
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Χιλή εκλογές Τραμπ

Διεθνή / Εκλογές στη Χιλή: Ο «Χιλιανός Τραμπ» προηγείται ενόψει δεύτερου γύρου

Γιος πρώην μέλους του ναζιστικού κόμματος και δηλωμένος θαυμαστής του δικτάτορα Αουγκούστο Πινοτσέτ, ο Καστ είναι γνωστός για τις θέσεις του κατά των αμβλώσεων και του γάμου ομοφύλων
THE LIFO TEAM
«Απλώς προσπαθούν να πλουτίσουν»: Η «επόμενη ημέρα» στη Γάζα και τα συμφέροντα που τη διεκδικούν

Διεθνή / «Απλώς προσπαθούν να πλουτίσουν»: Η «επόμενη ημέρα» στη Γάζα και τα συμφέροντα που τη διεκδικούν

Το κόστος ανοικοδόμησης εκτιμάται ότι θα ξεπεράσει τα 70 δισ. δολάρια, γεγονός που καθιστά τη μεταπολεμική φάση ένα εξαιρετικά ελκυστικό πεδίο για ορισμένες εταιρείες
THE LIFO TEAM
Το μεγαλύτερο φιλοδημοκρατικό κόμμα του Χονγκ Κονγκ αποφάσισε τη διάλυσή του υπό πολιτική πίεση

Διεθνή / Το μεγαλύτερο φιλοδημοκρατικό κόμμα του Χονγκ Κονγκ αποφάσισε τη διάλυσή του υπό πολιτική πίεση

Η απόφαση αντανακλά, σύμφωνα με αναλυτές, τη σταδιακή συρρίκνωση των πολιτικών ελευθεριών που είχαν υποσχεθεί στο Χονγκ Κονγκ κατά την επιστροφή του στην κινεζική κυριαρχία το 1997
THE LIFO TEAM