Θα βάλω τα δυνατά μου

Θα βάλω τα δυνατά μου Facebook Twitter
0
Πώς σου φαίνεται που θα παίξεις στο Gagarin; Πού νομίζεις πως διαφέρει από τις άλλες μουσικές σκηνές που έχεις εμφανιστεί;

Χώρος συναυλιακός, ζεστός, όρθιος κόσμος «ζωντανός», χωρίς καρέκλα, χωρίς τραπέζι, με μια διάθεση ωραία, να γίνονται όλοι μια παρέα. Μια συναυλία δίπλα στα Πατήσια που μεγάλωσα θα 'ναι μια ωραία στιγμή για μένα και πιστεύω και για τον κόσμο.

Τι θα περιλαμβάνει το πρόγραμμα που θα παρουσιάσεις;

Τραγούδια από το παλιό και το νέο CD που κυκλοφορεί εδώ και λίγες μέρες, κάποιες ελληνικές και ξένες διασκευές κι ένα ομαδικό μουσικό πνεύμα πρόθυμο ν' ανταλλάξει συναισθήματα.

Η κρίση επηρεάζει καθόλου το live σου;

Η κρίση επηρεάζει τις περισσότερες τσέπες, αλλά πιστεύω πως η ανάγκη για επικοινωνία και μουσική πάντα θα βρίσκει τρόπο να ενώνει τον κόσμο. Ο χρόνος μόνο ξέρει.

Πολλοί χαρακτηρίζουν τα live σου εκρηκτικά. Εσύ πώς θα τα χαρακτήριζες;

Καλύτερα είναι οι άλλοι να βάζουν τους χαρακτηρισμούς κι εγώ τα δυνατά μου.

Ήταν τελικά ρετσινιά η συμμετοχή σου στο «Fame Story»; Σε βοήθησε καθόλου που κέρδισες;

Δεν ξέρω αν μου έκανε κακό, δεν ξέρω αν μου έκανε καλό και ούτε με νοιάζει. Ξέρω μονάχα πως μπορώ και κάνω αυτό που αγαπώ, κι αυτό δεν αλλάζει.

Πολλοί λένε πως το ροκ ελληνόφωνο τραγούδι βρίσκεται σε παρακμή, σε αντίθεση με τις αγγλόφωνες μπάντες που ξεπετάγονται σαν τα μανιτάρια. Έχεις σκεφτεί να γράψεις τραγούδια στα αγγλικά;

Πιστεύω στον ελληνικό στίχο και στις ροκ προσωπικότητες που την «παλεύουν» μέσα σε ένα ξεπεσμένο σύστημα. Κάποιοι κύκλοι έχουν κλείσει, κάποιοι άλλοι ανοίγουν. Εγώ αισθάνομαι πως ακμάζει. Μου αρέσει περισσότερο να ακούω ξένα τραγούδια παρά να γράφω - παλιότερα είχα γράψει κάτι μισά αλλά δεν το 'χω.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νίκος Ζιώγαλας

Μουσική / Νίκος Ζιώγαλας: «Δεν ξέρεις ποτέ πώς θα τα φέρει η ζωή, να είσαι ευγενικός, να παλεύεις για την καλοσύνη»

Aπό πολύ νωρίς, η μουσική τον χτύπησε στο δόξα πατρί, μπήκε σε αυτό το τριπ και δεν βγήκε ποτέ. «Σαν star του σινεμά», «Πάρε με απόψε πάρε με», «Βασιλική», «Βέροια, Θεσσαλονίκη, Αθήνα», «Πέρασε η μπόρα» και για πολλά ακόμα τραγούδια ευθύνεται ο τραγουδιστής και τραγουδοποιός που σήμερα αφηγείται τη ζωή του στη LifO
ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΟΖΩΝΗ
Μαντόνα: «Είμαι σκληρή, φιλόδοξη και ξέρω ακριβώς τι θέλω. Αν αυτό με κάνει σκύλα, δεν πειράζει»

Χρόνια Πολλά Μαντόνα! / «Είμαι σκληρή, φιλόδοξη και ξέρω τι θέλω. Αν αυτό με κάνει σκύλα, δεν πειράζει»

Pop icon, μίλησε για το woman empowerment πριν υπάρξει καν ο όρος, gay icon, fashion icon, η απόλυτη σταρ, η πιο πετυχημένη γυναίκα μουσικός όλων των εποχών, όπως και να τη χαρακτηρίσει κανείς, είναι μία και μοναδική και ήρθε για να αλλάξει τα πάντα.
M. HULOT
«Love to love you baby»: Αυτό είναι το τραγούδι που γέννησε τη Disco

Μουσική / «Love to love you baby»: Το τραγούδι των 23 οργασμών που γέννησε τη Disco

Με 23 οργασμούς και τη βοήθεια του μάγου Τζόρτζιο Μορόντερ, η Ντόνα Σάμερ, μισό αιώνα πριν, εγκαινίασε επίσημα, με το επικό και ατελείωτα ερωτικό «Love to love you baby», την ντίσκο μουσική, ένα είδος που πολεμήθηκε λυσσαλέα λίγα χρόνια μετά την επέλασή του και κρατάει γερά μέχρι σήμερα.
ΘΟΔΩΡΗΣ ΚΟΥΤΣΟΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
«Στην αρχή με ενοχλούσαν τα σχόλια για το Ozempic, όχι όμως πια»

Lifo Videos / «Στην αρχή με ενοχλούσαν τα σχόλια για το Ozempic, όχι όμως πια»

Η Marseaux, μια από τις πιο αναγνωρίσιμες φωνές της σύγχρονης ελληνικής ποπ σκηνής μιλά για την τυχαία της συνάντηση με το τραγούδι αλλά και για τις προσωπικές δυσκολίες που έχει αντιμετωπίσει και την έφεραν μέχρι το σήμερα.
ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΛΑΡΗΣ